Mamele și job-urile part-time

Pe final de 2018, vorbeam în comunitatea de bloggeri părinți despre ce proiecte avem în minte. Schmitza, Ana, Roxana, m-au ajutat să fac un exercițiu de gândire laterală și am privit mai în profunzime subiectul care mă preocupă.

Am pornit de la ideea de consiliere a mamelor pentru a-și găsi un job mai bun, formând inclusiv un grup de discuții. Am aflat că majoritatea femeilor, după ce nasc, își (re)descoperă pasiunile și/sau își doresc mai mult timp cu cei mici. Sunt cele 2 motive principale pentru care multe dintre mame caută alte locuri de muncă sau se lansează pe cont propriu.

Sondând mai în amănunt prima categorie, am realizat că există o mare nevoie de job-uri part-time în rândul mamelor. Mai jos, este sondajul pe care l-am făcut, în rândul a 50 de mame care lucrează full-time și aprox. 50 de companii din domenii diverse. Deci se pare că și angajatorii sunt deschiși la a oferi job-uri part-time.

Obiectivul meu e să conectez nevoia asta a mamelor cu ceea ce pot companiile să ofere. Ca să înțeleg mai bine contextul și să pot gândi o campanie în acest sens, vă rog să-mi răspundeți la întrebarea de mai jos:

Dacă aveți idei legate de subiectul ăsta (și nu numai), vă reamintesc faptul că îmi puteți scrie oricând pe oana@oanaconstantinescu.com.

Alte articole pe tema angajabilității mamelor:

Sursă foto antet

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 Răspunsuri la “Mamele și job-urile part-time”

Eliza

Eu mi-am dorit un job part time și îl am momentan. În restul timpului, lucrez de acasă pentru alte proiecte.

Mămica Activă

Super, felicitări! Poți să ne spui în ce domeniu e job-ul part-time?

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: