Sunt mamă şi vreau un job mai bun

 

Premisa: a fi mamă înseamnă împlinire, dar nu doar prin prisma maternităţii; curajul unei femei constă în a-şi pune în valoare şi în practică pasiunile, talentele, visele. O mamă activă şi hotărâtă va căuta mereu modalităţi de a-şi echilibra viaţa profesională cu cea personală şi va fi un exemplu pentru copii deoarece nu renunţă la ceea ce îi place să facă.

 determined-women

Pentru că hotărârile au nevoie şi de susţinere, începând de astăzi voi oferi pe blog sugestii tuturor mamelor care vor să facă îmbunătăţiri în viaţa profesională. Voi prezenta întrebările sau situaţiile voalat în articole, în aşa fel încât cazurile vor fi doar cu titlu de exemplu, fără să dau nume sau informaţii reale despre persoanele în cauză. De asemenea, vom putea ţine legătura şi pe mail, dacă aveţi nevoie, pentru sfaturi personalizate.

Vom discuta despre: definirea pasiunilor şi a nevoilor de mamă, transpunerea lor în oportunităţi reale şi realiste pe piaţă, modalităţi de căutare a job-urilor, abordarea recruiter-ilor, înţelegerea anunţurilor de recrutare, cerinţele angajatorilor, salarii, CV-ul şi scrisoarea de intenţie adecvate job-urilor dorite, pregătirea pentru interviu şi orice alte subiecte vă trec prin minte, care să aibă legătură cu găsirea unui loc de muncă potrivit vouă.

Mecanism: mă contactaţi prin intermediul secţiunii "Contactează-mă", îmi spuneţi ce anume aţi vrea să fie public şi ce nu din ceea ce mă întrebaţi iar eu scriu un răspuns pe blog. Apoi, pentru informaţii mai personale, putem continua discuţia pe mail.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...