10 ani de blog – cele mai importante momente (P)

Anul ăsta, în noiembrie, se face un deceniu de când mi-am așternut primele cuvinte pe propriul blog. Cu puțin timp înainte ca Lidia să împlinească un an, am început să iau interviuri în scris mamelor din jurul meu care mă inspirau.

Momentul cel mai frumos a fost când am realizat că poveștile adevărate pe care le public pot ajuta și alte femei să-și urmeze pasiunile profesionale.

Un al doilea highlight din "istoria" blog-ului meu a fost invitația Anei Nicolescu de a mă alătura comunității Digital Parents Talks. La început, a fost un grup micuț de mame care aveau blog-uri, la fel ca mine. Așa am ajuns la diverse evenimente, am cunoscut mulți oameni și am experimentat tot felul de lucruri drăguțe.

Mai mult decât atât, am rămas prietenă cu o mare parte dintre mamele blogger din "liga veche", ceea ce mi se pare cel mai valoros lucru.

Le-am luat interviuri unor femei celebre și de succes: Rucsandra Hurezeanu, Ioana Ginghină, profesioniști în domeniile lor de activitate: Ioana Chicet-Macoveiciuc, Corina Neagu, Elena Gorun și altele.

Am gătit alături de Chef Florin Dumitrescu, am participat la conferințe cu speakeri de renume: Florian Colceag, Claus Kostka, Esther Perel, Otilia Mantelers, Claudia Chiru.

Un moment special a fost când mi-am dat seama că am învățat despre domenii care înainte doar îmi trecuseră razant pe la urechi: scriere creativă, marketing, comunicare/PR, SEO etc.

Am testat zeci de produse și servicii, am descoperit tot felul de locuri în București (locuri de joacă, cafenele, magazine, o casă inteligentă auto-sustenabilă din punct de vedere energetic).

Conex cu experiențele de pe blog, am fost prezentă și offline. Am organizat workshop-uri, conferințe, întâlniri adresate părinților și am dat o mega-petrecere când am împlinit 5 ani de blog.

Am fost protagonista câtorva ședințe foto frumoase dar cea mai de suflet a fost participarea mea și a Lidiei la expoziția foto "Alăptarea oriunde, naturală", sub lentila aparatului Alexandrei Dincă.

Mi-e imposibil să rememorez acum toate clipele pe care le-am trăit datorită unei activități extra-job, pe care o derulez în timpul liber.

Am consumat foarte multă energie, timp și uneori nervii soțului meu care în cele din urmă a înțeles cât de mult îmi place ceea ce fac, în afara job-ului meu full-time. Am investit bani, am mai și câștigat sume micuțe.

Cât contează web hosting-ul + un concurs pentru bloggeri

Pe propria piele am înțeles cât de mult contează o găzduire web de calitate.

Sursa Pexels

Așa cum o casă spune ceva despre locuitorii ei, web hosting-ul ajută bloggerii să își întâmpine cititorii cu o viteză bună de încărcare, cu conținut pe servere stabile și securizate.

HOSTGATE este un nou furnizor pe piața de servicii premium de găzduire web sigură și performantă, la prețuri mai mult decât decente.

Cu ocazia recentei lansări, ei provoacă bloggerii să povestească despre experiențele avute cu serviciile de hosting. Concursul Hosting Experience aduce premii în valoare totală de 5000 de lei.

Concursul se desfășoară în perioada 04.04 – 28.04 2022. Extragerea câștigătorilor se face prin random.org, iar întregul proces va fi publicat pe blogul zoso.ro, prin intermediul unui video, pe data de 30.04.2022. Toate articolele eligibile vor intra la extragere.

Ce au bloggerii de făcut? Trebuie să redacteze și să publice un articol, pe blogul personal, cu tema „experiențe în hosting”. Articolul trebuie să aibă minimum 1000 de caractere și să conțină/includă obligatoriu 2 link-uri do follow către https://hostgate.ro, cu ancorele „gazduire”, și „gazduire web”.

Este necesar ca blogul să fie activ (să fie publicat cel puțin un articol/lună) și să aibă o vechime de minimum 12 luni.

Înscrierea în concurs se face exclusiv printr-un e-mail către adresa: concurs@hostgate.ro. E-mailul va conține următoarele date: nume, prenume, număr de telefon și link către articolul scris pentru concurs.

Foto antet Pexels

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...