Despre blog

De ceva timp cochetez cu ideea de a-mi face şi eu blog (deh, e la modă). În cele din urmă, am ajuns la un concept care mă inspiră mai mult decât a ţine monoloage pe diverse teme, şi anume: poveştile altora, prin ochii lor...şi ai mei 🙂 Un soi de interviuri povestite, despre mame care sunt fericitele "posesoare" ale unor job-uri, afaceri, etc ce le pasionează. Doamne şi domnişoare care împletesc viaţa alături de copii cu activităţi ce le fac plăcere şi le aduc şi venit.
ImageDe ce am ales acest format? Pentru că viaţa e prea scurtă ca să relatez doar părerile mele pe un blog. Pentru mine, a cunoaşte diverşi oameni şi a discuta pe teme de interes comun, e de nepreţuit.
Iar a arăta cât de multe putem învăţa unii de la alţii, câte avem în comun, fiind totuşi diferiţi, e un obiectiv al existenţei mele.
Să sperăm, deci, la o lume în care mamelor li se oferă mai multă flexibilitate şi şansa de a arăta ce pot. Iar între timp, să fim active şi să ne umplem viaţa cu ceea ce ne face fericite!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 răspunsuri la “Despre blog”

Maria Vlad

Poti sa pui un buton de abonare? Pups!

Gata, am pus. Lectura placuta! 🙂

Interesanta abordare de blog 😉

[…] ăsta, în noiembrie, se face un deceniu de când mi-am așternut primele cuvinte pe propriul blog. Cu puțin timp înainte ca Lidia să împlinească un an, am început să iau […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...