Cum a fost și ce urmează – de 5 ani Mămica Activă

Vă vine să credeți că abia acum reușesc să mă adun și să scriu despre nebunia veselă de pe 22 noiembrie? Acum, când Lidia a făcut otită și sforăie lângă mine și când mi-am revenit după un curs la care am tot mers până la 9 seara, după serviciu. Gata, acum inspir, expir și mă pregătesc de Sărbători. Weekend-ul trecut (mini-vacanța de 1 decembrie), am reușit să fac și o baie cu spumă. Uau! 😀

M-am relaxat pentru că...

Petrecerea a ieșit foarte bine! Și pe asta n-o spun doar eu. Sunt pretențioasă din fire dar feedback-ul pozitiv al celor care au fost acolo, m-a încurajat. Toți copiii prezenți și-au găsit câte ceva distractiv de făcut la Zarva, club de harababură pentru copii. E un loc de joacă și evenimente cu adevărat complet. Datorită celor de la BluParty am avut un frumos mix de baloane portocalii și mov. Mulțumiri speciale Adei Chindea pentru că a fost alături de mine de când ideea era doar o sămânță de plan în capul meu și nu știam de unde să o apuc. Ea m-a ajutat să-mi adun gândurile. Tot ea a fost în spatele pozei de mai jos:

Cu ajutorul celor de Profructta am băut sucuri 100% naturale, iar mâncărica super-bună a fost asigurată de mămici din comunitatea Work at Home Moms Romania. Am provocat-o pe Maria Izabela de la Dulciuri Minunate să mă ajute cu antreuri inspirate.

Foto credit UAU Photo

Iar Georgiana Călin, împreună cu colega ei de business, au adus niște bunătăți marca La Dolcerie - Atelier de Dulce.

Foto credit UAU Photo

Raluca Mihai, psiholog la Să creștem frumos și Maria Dinu, life coach și creator al planner-elor Colorful Mind, au vorbit despre experiența lor de mame care au găsit resurse pentru a îmbunătăți ceva în viața lor profesională.

Tortul Medovik cu vișine, nuci și miere de la Otilia dulciuri rafinate, a fost ceva diferit și foarte bun, așa cum mi-am dorit!

Foto credit UAU Photo

O mare apreciere am pentru fotograful evenimentului, Magdalena Aldea, mămica zburătoare, ale cărei fotografii le puteți vedea în evenimentul pe care l-am creat pe Facebook.

De la aniversare, invitații au plecat cu cadouri

Fără mamele talentate din comunitatea Work at Home Moms Romania, tombola de la ziua blog-ului meu, nu ar fi fost așa bogată. Sau poate nu ar mai fi fost deloc. WAHM Romania este o asociație așa că dacă vreți să îi susțineți, nu ezitați să redirecționați 2% sau să donați orice sumă vă este la îndemână, pentru proiectele lor minunate.

Am primit peste 40 de propuneri de cadouri pentru participanți. Ca să-mi fie mai ușor la extragere, am creat cartonașe cu ajutorul celor de la Tipografia Tipro și astfel fiecare și-a ales câte o surpriză din bol.

Îmi pare rău pentru că nu pot să pun poze cu toate premiile, ar fi o postare mult prea lungă dar vă rog să cercetați cu răbdare și curiozitate link-urile de mai jos. Sigur sigur găsiți cel puțin o idee de cadou:

Din fericire pentru cei care nu ați reușit să ajungeți pe 22 noiembrie, au mai rămas daruri 🙂

Adică pe cele din lista de mai jos le veți regăsi pe pagina blog-ului meu și puteți să vă înscrieți pentru a le primi.

Dacă vreți să participați la tombola online, vă rog să scrieți comentariu sub pozele obiectelor/serviciilor pe care vi le doriți și, în câteva zile, extrag câștigătorii. 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Un răspuns la “Cum a fost și ce urmează – de 5 ani Mămica Activă”

[…] Conex cu experiențele de pe blog, am fost prezentă și offline. Am organizat workshop-uri, conferințe, întâlniri adresate părinților și am dat o mega-petrecere când am împlinit 5 ani de blog. […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...