Vă invit la petrecereee – de 5 ani Mămica Activă!

Pe 22 noiembrie 2012 am început timid călătoria în blogging, cu interviuri despre mame care inspiră prin pasiunile lor profesionale. De atunci, am învățat multe despre scris creativ, marketing, PR, social media, campanii, evenimente. Dar, mai presus de toate, am cunoscut oameni talentați și implicați. Oameni care își dăruiesc timpul și experiența în proiecte care ajută pe alții. Oameni care susțin inițiative și oferă un surâs sau un cuvânt de încurajare. De atunci, a trecut ceva vreme și sunt de 5 ani Mămica Activă!

Tuturor celor care îmi sunteți alături, ați fost sau veți fi de acum înainte, VĂ MULȚUMESC! 

Sursa Pexels

Vă invit pe 22 noiembrie să povestim despre ce putem face împreună pentru ca viața să ne fie mai frumoasă!

Petrecerea De 5 ani Mămica Activă are o locație datorită ajutorului neprețuit al Adei Chindea de la Ceai cu mămici.

Descriere eveniment

ZARVA este un club de harababură și tam-tam pentru copii. Aici, copiii nu au limite! Pot trăi aventura Micului Prinț, zburând printre nori. Pot desena în căsuța cu culori, se pot juca de-a azvârlitul, se pot cuibări în căsuța din copac. Se pot relaxa în căsuța cu povești, se pot da pe tobogan printre bile colorate, se pot cățăra sau pot experimenta conceptul de kinect foto. Jocurile interactive sunt adaptate mai multor vârste, iar proiecțiile 3D îi vor ajuta să-și dezvolte creativitatea.

Zarva © FOTO: Petru Ivu

Tombola: mai multe mame din comunitatea Work At Home Moms Romania au fost de acord să ofere cadouri celor care mă susțin: produse sau servicii care ies din propriile lor mâini. Le voi prezenta pe blog în perioada care a rămas până la eveniment.

De imortalizarea momentului se va ocupa frumoasa Magdalena Aldea de la UAU photo.

Intrarea la eveniment este liberă și, evident, copiii sunt bineveniți. Dar vă rog mult, dați-mi un semn dacă participați și în ce număr, ca să știu 🙂

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

24 răspunsuri la “Vă invit la petrecereee – de 5 ani Mămica Activă!”

Alina

Buna! Si eu voi veni impreuna cu cei 3 copiii. Abia asteptam

Mămica Activă

Super! Vă aştept!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...