Ședința foto din care am învățat ceva despre copilul meu

De când scriu pe blog, am cunoscut tot felul de oameni frumoși. Una dintre categoriile cele mai interesante sunt fotografii. A mă vedea prin ochii lor, mi se pare magic, e ca o experiență extracorporală. Ei sunt acei artiști din spatele aparatelor care, printr-un click, pot surprinde mai multe decât o fac, uneori, cuvintele. Culmea, pe Răzvan Onuță și pe soția lui nu îi știu de acum, ci hă hă, încă din facultate. Și totuși, abia de curând am descoperit pasiunea și talentul lui: Razvan Onuta Photography.

Mami, când vine pozarul?

Am ajuns mai devreme decât ora de întâlnire, în ideea în care Lidia să se mai joace în Herăstrău până la ședința foto. Numai că ea nu a prea avut chef să meargă la locul de joacă așa că am tot făcut plimbări în jurul locului stabilit. Credeam eu că e stabilit, pentru că am înțeles greșit așa că am mai mers ceva pentru a ne intersecta cu Răzvan. În sfârșit, "pozarul" a apărut (filologă se face fii-mea după asocierile astea de litere... 😀 ). Când a deschis geanta cu multe obiective, mi-am dat seama cât de important este pentru el ceea ce face și cât de multă atenție acordă acestei pasiuni.

A început photo shooting-ul

După un start timid, fii-mea a fost de neoprit! Iar fotograful s-a pus la mintea ei și a capturat pe lentilă toate inițiativele de modelling ale Lidiei. De unde a scos ea toate ideile respective, nici acum nu știu. Cert e că ne-am distrat și am uitat de oboseală și de griji. Când am ajuns acasă, am observat că făcuserăm câteva mii bune de pași :)) Scopul era să reiasă din poze joacă, relaxare și voie bună. Cred că ni l-am atins din plin, cu ajutorul lui Răzvan.

Ce am învățat? Să-mi las puiul să zboare. De obicei, Lidia e reținută la început când nu cunoaște interlocutorii. Probabil că o influențez, prin tendința mea de a nu epata. Dar ea nu e așa. Faptul că i s-a dat libertatea de a se juca după bunul plac, folosind și "recuzita" din parc, a scos în evidență firea ei proprie. Pe mine nu m-ați fi văzut vreodată întinzându-mă pe o alee din pietre în parc. Nici la 7 ani, nici la 34. Dar felul ei de a fi e diferit și asta îmi place mult.

Toate fotografiile sunt realizate de Razvan Onuta Photography.

Și acum, surpriza pentru voi

Pentru că îmi doresc să aveți și voi parte de astfel de experiențe frumoase, vă invit la o nouă tombolă. Răzvan pune la bătaie o ședință foto gratuită și, ca să aibă toată lumea șanse egale, eu i-am propus tragere la sorți. Pașii pentru a intra în joc sunt:

  1. Dați like paginii de Facebook: https://www.facebook.com/RazvanOnutaPhotography/
  2. Scrieți comentariu aici, ca răspuns la întrebare: ce v-ar plăcea să surprindă aparatul în cadrul ședinței foto? (de exemplu, dorința mea veșnică e să ies cu ochii deschiși, nu mici mici, i-am exasperat pe toți fotografii :)) )

Data limită: 07.07.2019.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

10 răspunsuri la “Ședința foto din care am învățat ceva despre copilul meu”

Nicoleta

Multumim!! Si mie imi plac foarte mult fotografiile, imi place sa privesc chiar si fotografiile altor persoane, cred ca tin mult la amintiri de fapt … insa pt ca eu nu prea ma pricep sa le fac, imi doresc foarte mult sa avem poze profesionale, mai ales in familie. Pana acum am apelat la specialisti doar la ocaziile mari din familie, insa mi-ar placea sa facem o sedinta foto cu „pozar” in care sa avem poze cu noi toti, in familie, in ipostaze spontane, nu „drepti la poza” si in care sa nu conteze cate kg avem sau cum ne sta parul, doar sa fim noi, relaxati.

Alina

Aceeași problema o am și eu. În majoritatea pozelor ies cu ochii închiși sau clipesc. De asta as avea nevoie. De poze cu ochii deschisi și fără cearcăne!

Denisa Popescu

As vrea sa suprinda zambetul si bucuria

Iulia

Noi nu reușim sa avem „acea poza de familie” în care sa fim 4, toți zâmbitori, senini, veseli, linistiti, mulțumiți. În cele câteva încercări suntem 2 maxim 3 cât de cât ok.. Niciodată toți 4…

Gheorghisor Nicoleta

Buna ziua! Mi-as dori ca pozele sa ne surprinda pe toti trei zambind, in acelasi timp. Deci avem nevoie de un fotograf care sa ne „pacaleasca”.

Bandoi Daniela

Imi plac fotografiile „vii” care surprind emotiile!

Ursu Ana Maria

Mi-ar placea sa surprinda gingasia si iubirea dintre cele doua fetite ale mele.

Razvan Onuta Photography

Denisa, felicitari si abia asteptam sa te cunoastem! Tuturor participantelor la concurs, va multumim pentru inscriere si chiar daca nu ati castigat acum, poate vor mai exista ocazii sa ne intalnim! Va astept cu drag pe pagina de facebook Razvan Onuta Photography!

Simion Oana

Mi-ar placea sa-mi surpinda gropitele din obraji

Mămica Activă

Am citit cu încântare toate răspunsurile voastre, mă regăsesc în majoritatea și mă bucur că, astfel, am cunoscut câte o părticică din voi. Am făcut extragerea (este publică aici) și câștigătoarea este Denisa Popescu, felicitări! Eu vă recomand însă tuturor să luați legătura cu Răzvan, cu siguranță veți fi încântate de rezultat. Mulțumesc pentru participare, vă aștept în continuare pe blog.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...