Câștigă acum un loc la taberele urbane Logiscool (în București și în țară)

De mâine, 17 iunie, reîncep taberele urbane Logiscool - Școala Internațională de Programare și Robotică. Dacă anul trecut aveau loc doar în București, în vara asta vor fi organizate atât în capitală cât și în alte orașe din țară. În articolul anterior, am detaliat modul de desfășurare iar acum revin cu actualizări.

15 cursuri structurate în 4 mari tematici

 • programare (5 tabere)

Hacker Camp, Android App, Kodu 3D Game Design, Cursul intensiv de programare pentru începători (12-14 ani) și Cursul intensiv pentru începători de peste 15 ani. Sunt interactive, stârnesc curiozitatea și să le pun copiilor la încercare gândirea analitică și critică. Învață să scrie jocuri și aplicații în platforma dezvoltată de Logiscool, Scoolcode.

 • robotică (5 tabere)

Copiii pot să aleagă din cinci cursuri: LEGO MINDSTORM EV3, LEGO WeDo, mBot, Cozmo sau LEGO BOOST. La cursurile de robotică, vor învăța cum să programeze roboțeii să execute anumite comenzi. Mai mult, vor dobândi conceptele de bază ale programării și roboticii și vor lucra la probleme tipice de robotică precum orientarea, recunoașterea culorilor, a sunetului sau depășirea obstacolelor.

 • Minecraft (3 tabere)

Copiii vor învăța cum să construiască structuri mecanice controlate prin circuite virtuale complexe, vor întâmpina multe provocări, dar le vor și depăși cu ajutorul ingeniozității și a mentorilor care îi vor îndruma pe parcursul celor cinci zile de tabără. Pentru a putea participa, elevii au nevoie de licența lor de utilizator Minecraft.

 • editare foto și video

Vloggerii aspiranți și junior designerii își vor pune și ei creativitatea la încercare în cadrul taberelor Logiscool la cursurile de editare video și grafică. La cursul de producție și editare video, adolescenții vor afla care sunt principalele genuri de film, cum pot să își spună cât mai convingător povestea, ce tehnici de editare să folosească, cum să aplice efecte speciale, dar și cum să pună subtitrări. Junior designerii vor testa practic, în timpul taberei, viața reală a unui Graphic Designer. Ei vor învăța cum să utilizeze un soft profesional de editare a imaginilor, cum să combine culorile și cum să facă prezentări interesante.

Taberele urbane Logiscool, în 17 locații

 • București: Brâncoveanu, Colentina, Muncii, Romană, Tineretului, Bd. Turda
 • Ilfov (Pipera)
 • Alba Iulia
 • Cluj-Napoca
 • Constanța
 • Craiova
 • Pitești
 • Ploiești
 • Râmnicu Vâlcea
 • Sibiu
 • Târgu Mureș
 • Timișoara

Platformă ușor de folosit pentru identificarea cursurilor potrivite, pe locații: https://www.logiscool.com/ro/camps/browse

Vârste ale cursanților: 7 - 17 ani

Toate cursurile sunt adaptate vârstei și construite în funcție de complexitate, de aceea au o mulțime de activități distractive și cursuri interactive. Nu numai că nu vor avea timp să se plictisească, dar vor pleca în fiecare zi mai fericiți și mai stăpâni pe cunoștințele lor.

Perioada de derulare: iunie - septembrie

Taberele durează câte 5 zile și sunt disponibile în două variante: jumătate de zi sau o zi întreagă. Pentru cei care vor să studieze intensiv, Logiscool a pregătit tabere de programare de două săptămâni.

Toate grupele au între 6 și 12 elevi pentru ca atenția instructorilor să fie distribuită în mod egal și pentru ca cei mici să poată să lucreze performant.

În cazul copiilor înscriși la varianta cu o zi întreagă, cursul se derulează în jumătate de zi, iar în cealaltă jumătate iau parte la activități recreative în aer liber. În acest fel își vor dezvolta atât abilitățile cognitive cât și cele motrice, lucru care duce la o dezvoltare completă a copiilor pe parcursul taberei.

Tombola pentru voi, cititorii blogului meu

Le mulțumesc celor de la Logiscool pentru că mi-au oferit și în acest an oportunitatea de a le face un cadou copiilor voștri. Este vorba despre 2 locuri gratuite la una dintre taberele urbane Logiscool, la alegere. Locurile sunt disponibile atât în București cât și în restul orașelor de mai sus.

Mecanism: tragere la sorți pe data de 20.06.2019, pe baza comentariilor pe care le scrieți la articol

Succes!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

15 răspunsuri la “Câștigă acum un loc la taberele urbane Logiscool (în București și în țară)”

Istratescu Norocel Alexandru

Fiul meu de 8 ani a fost înscris la Logiscool Ploiești aproape 6 luni dar după ce a recidivat cancerul la soția mea nu am mai avut bani să continue. Ar fi o surpriză plăcută fiului meu mai ales ca anul trecut eu am în spital cu soția și el acasă. Succes tuturor.

Mămica Activă

Simona Popescu și Alina, felicitări! Ați câștigat câte un loc într-o tabără Logiscool! Transmit adresele voastre de mail către Logiscool pentru a vă explica moalitatea în care copiii voștri pot accesa cursurile. Mulțumesc tuturor pentru că îmi urmăriți blog-ul!
Tragerea la sorți este publică aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/9194-logiscool-2019.

Alina

Mulțumesc mult, @Mămica Activa! Mult succes în continuare!

Simona Popescu

Ce surpriza frumoasa va fi pentru fiul meu! Multumesc mult!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...