Keep calm…și poartă Boem Urban (tombolă cool pentru copii)

M-am pornit pe tombole și o țin tot așa. Tare drag îmi e să intermediez cadouri, povestindu-vă despre lucruri frumoase. Nu știu dacă ați observat, eu am uneori tendințe mai rebele. Glumesc (sau nu) spunând cunoștințelor că eu am mai trăit și în timpuri medievale dar și în anii hippie. Cine știe? Cert e că atunci când mă relaxez, mă regăsesc în stilul vestimentar boho chic, flu flu și acoperitor de șunculițe. Însă nu (doar) despre mine e vorba în articolul ăsta, ci despre fii-mea, pentru care hainele musai să fie comode. Atât de lejere încât unele chiar atârnă pe ea...iar ea nu are nimic împotrivă (da, ca în bancul cu calul :D) Ca să nu mai lungim vorba, am avut surpriza să văd că dețin în garderobă haine de la Boem Urban, încă de pe vremea când era Maya Shop (am cumpărat de la ei din București și din Vama Veche). Cel mai mult îmi plac produsele lor create în Nepal, din bumbac 100%, așa că mi-au propus să vă dau de știre despre colecția de șalvari pentru copii.

Cu Lidia drept model pentru rochița perfectă pentru zile toride și pantalonii extra-comozi, am pornit spre parc. Primirea hăinuțelor noi s-a sincronizat cu faptul că voiam să facem o ședință foto sub lentila lui Răzvan Onuța. Așa că le-am combinat și a ieșit ceva de poveste. Ne-am distrat, am râs copios și ne-am jucat liber. Fii-mea s-a simțit în elementul ei.

Șalvari Boem Urban, Foto Razvan Onuta Photography

Rochiță Boem Urban, Foto Razvan Onuta Photography

Foto antet: noi două într-o încercare hilară de postură de yoga, fotografiate de Răzvan Onuța Photography

Tombola Boem Urban

Dacă vreți să câștigați o pereche de șalvari pentru copii (măsura pe care o alegeți), tot ce trebuie să faceți este să scrieți în comentariu, mai jos, ce anume îi relaxează pe micuții voștri. Data limită: 18.06, ora 20:00. Câștigătorul va fi ales prin tragere la sorți. Succes!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

18 răspunsuri la “Keep calm…și poartă Boem Urban (tombolă cool pentru copii)”

Lazar Adrian

Pe al meu muzica, in special Queen. Astazi chiar este ziua lui 🙂

Mămica Activă

La mulți ani!

Andreea Elena

Pe noi ne relaxeaza citutul de povesti. Si pe copil si pe noi 🙂

Ciobanu Andreea

Suzeta si paturica preferata

Simona Popescu

Pe fiul meu il relaxeaza cititul si plimbarile cu bicicleta.

Mămica Activă

Am promis că fac azi extragerea și m-am ținut de cuvânt, chiar dacă e o oră târzie 🙂 Ceausescu Madalina, felicitări! Mulțumesc tuturor pentru participare și pentru că accesați blog-ul meu. După cum vedeți, o țin tot în tombole deci vă mai aștept pe aici 🙂
Tombola e publică aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/9191-boem-urban

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...