Maratonul cursurilor și atelierelor PlaYouth (21-22 septembrie)

PlaYouth au ajuns în cel de-al patrulea an de cursuri dedicate copiilor. Ca în fiecare toamnă, odată cu începerea școlii, echipa organizează maratonul de ateliere demo, pentru ca cei mici să experimenteze și să-și dea seama ce le-ar plăcea să aprofundeze. Joaca și distracția educative se vor derula weekend-ul viitor, pe 21 și 22.09, între orele 11:00 și 17:00, la casa EFdeN (Adresa: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 66 - în curtea Facultății de Inginerie a Instalațiilor).

Noi am fost la ediția anterioară și ne-a plăcut mult! Lidia a testat mai multe activități, de la chimie distractivă, la improvizație și am jucat împreună jenga în zona Creative Board Gaming.

Pe parcursul întregii zile, Slick Drum - Events vor asigura un fond sonor ritmat, există zonă de hamace, jocuri de societate și vom putea descoperi minunata măsuță cu multe activități interesante alături de Mari & Mici.

Agenda evenimentului va fi afișată pe site-ul PlaYouth și pe Facebook

Ce își dezvoltă copiii alături de echipa PlaYouth

  • încredere în sine și în ceilalți
  • răbdare
  • bucurie
  • pasiune
  • libertate
  • curiozitate

Prin contextele pe care le creăm, copiii ajung să se împrietenească și să discute liber despre tot ce simt, să fie buni unii cu ceilalți, să lucreze în echipă, să se implice activ în ceea ce fac alături de alți copii. Echipa PlaYouth

Parteneri principali ai evenimentului: AQUA Carpatica, Corint Junior, Editura Corint, Boribon, Edu Class
Parteneri media: Itsy Bitsy, Agenda Culturala PENTRU COPII, Blog Laura Frunză, SuntParinte.ro, Mamica Activa, Gokids, România Pozitivă, IQads, Anca's Diary - Confessions of a fashion mom, Parenting Academy.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...