„Asaltul lupilor Family”, cursă cu obstacole pentru familii cu copii

Pe 29 septembrie, ne vom lua de mână toți 3, mamă, tată și copil, și vom lua cu asalt parcul Mogoșoaia 😆 Într-un cadru organizat, bineînțeles. Adică vom participa  la “Asaltul Lupilor Family”, singura cursă cu obstacole din România destinată familiilor cu copii.

Evenimentul, organizat de Asociația RunCorp, concept 100%, se află la a IV-a ediție. Este destinat oricărei persoane, indiferent de aptitudini sau pregătire fizică, statut social sau gen.

Scopul proiectului "Asaltul Lupilor Family"

Organizatorii și-au propus să arate tuturor cât de ușor și de distractiv este să iei parte la o activitate de mișcare fizică în viața de zi cu zi, accentuând astfel importanța activităților fizice pentru îmbunătățirea stării de sănătate.

Cursa este necompetitivă şi necronometrată, nu există limită de timp pentru parcurgerea traseului şi nici penalizări în cazul nedepăşirii unui obstacol. Fraza asta m-a liniștit, vă spun sincer 😁Știți că nu sunt vreo sportivă dar mă străduiesc să ies din bula mea de sedentarism.

Bine, bine, și totuși ce probe vor fi?

Un pic de emoții tot avem, dar mi se pare o super-provocare să facem asta împreună Fiecare familie (copil alături de minim un părinte), va parcurge un traseu de aproximativ 2 km, pe parcursul căruia trebuie să depășească un număr de obstacole. Obstacolele sunt concepute în așa fel încât să testeze capacitățile fizice și psihice ale concurenților, în deplină siguranță și într-un mod cât mai distractiv.

Încurajăm toate familiile participante să se bucure de experienţa trăită şi să abordeze cursa în mod propriu. Asaltul Lupilor Family este o cursă unică ce oferă copiilor şansa de a se implica alături de parinţi, în activităţi provocatoare prin depăşirea obstacolelor.
În fiecare an noi reușim să organizăm un eveniment sportiv non-tradițional care îşi propune să ofere familiilor momente unice şi de calitate petrecute împreună.
Prin caracterul său, o cursă cu obstacole reprezintă o provocare pentru orice persoană, militează pentru o viață sănătoasă prin sport și reușește să transforme o competiție sportivă într-un prilej de distracție și de socializare” a declarat Christian NISTOR, CEO „Asaltul Lupilor Family”

Detalii și înscrieri

Înscrierea se face în familie de minim un părinte şi un copil (vârsta minimă recomandată 4 ani), accesând site-ul evenimentului

 

“Asaltul Lupilor Family” cea mai cunoscută și iubită cursă cu obstacole din România pentru copii, va avea loc în cadrul parcului Mogoşoaia, pe 29 septembrie 2019. Evenimentul este organizat cu sprijinul Algernon şi Primăria Mogoşoaia.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...