Maratonul educației prin joc și artă pentru părinți și copii (30-31 martie)

O dată pe lună, eu și Lidia avem program de zumba împreună. Practic, e o oră în care eu zâmbesc încontinuu, pe măsură ce mă mișc în ritmul muzicii. Nu-mi iese mereu coregrafia :), cert e că mă distrez din plin și fac mișcare alături de copilul meu. Mi se pare un super-prilej de conectare, chiar complicitate 🙂 Ne amintim și acasă unii pași, îi mai repetăm în joacă. În plus, îmi place atât de mult energia pozitivă a Augustinei! Zumba Family e doar una dintre activitățile organizate de cei de la PlaYouth. Cum nu am avut ocazia să le încercăm pe toate, mă bucur că weekend-ul viitor are loc Maratonul educației prin joc și artă. Așa că m-am gândit să vă spun și vouă despre el.

Detalii aici

Pe 30 și 31 martie, în intervalul 11:00-17:00, Casa EFdeN din Bulevardul Pache Protopopescu Nr. 66, devine locul de joacă unde, împreună cu cei mici, părinții vor putea experimenta multe dintre activitățile care se desfășoară în timpul anului la PlaYouth.

Agenda evenimentului:

11:00 – 11:30 – Sosire & Bun-Venit

11:30 – 12:15 – Origami, Zumba Family, Chimie Distractivă, Robotică, Educaţie Financiară, Astronomie.

12:30 – 13:15 – Origami, Storytelling, Do It Yourself, Teatru de Improvizaţie, Inteligenţă Emoţională, Educaţie Financiară.

13:30 – 14:15 – Origami, Chimie Distractivă, Robotică, Astronomie, Percuţie, Fotografie.

14:30 – 15:15 – Origami, Teatru de Umbre, Tehnici de Pictură, Do It Yourself, Inteligenţă Emoţională, Yoga Family.

15:30 – 16:15 – Origami, Chimie Distractivă, Fotografie, Educaţie Financiară, Yoga Family, Percuţie.

16:30 – 17:00 – Ce urmează & Încheiere.

Ce este PlaYouth

PlaYouth e o echipă de 30 de tineri pasionați de educația copiilor, proiect care împlinește 4 ani luna asta. Au organizat până acum peste 300 de activități la care au participat 1900 de copii și 800 de părinți.

Obiectivul lor: copiii și părinții să petreacă mai mult timp împreună. Iar interacțiunea este una armonioasă, bazată pe învățare și joacă.

La Maratonul educației prin joc și artă, participanții gustă un pic din fiecare activitate, alegând apoi ce le place și li se potrivește mai bine. Anul trecut, a fost așa:

Eu abia aștept! Veniți și voi?

 

Sursă foto antet - mai multe imagini de la evenimentul anterior

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...