Din Cutia jucăriilor ne-am ales una despre timp și anotimpuri (concurs)

Timpul are diverse forme, depinde de perspectiva din care îl cuantifici. În viața mea, totul depinde de ceas și calendar. Dar la fii-mea, timpul e ceva relativ. Când mă grăbesc, el se dilată într-un "imediat, mami" care durează și câteva ore. Atunci, joaca ei cu poneii pare să nu mai aibă final. Sunt însă momente când un "acum!" hotărât, de Capricorn, străpunge aerul. În momentul ăla, timpul se simte îngust ca un ac.

Mami, cât mai e până la ziua mea?

De câteva săptămâni încoace, Lidia mă întreabă întruna: Cât mai e până la ziua mea? Oricât am încercat să-i explic, nu înțelegea. Nu aveam un concept vizual, palpabil, de care să mă folosesc. Soluția a venit sub forma unei ingenioase jucării din lemn, care are cam toate variabilele de timp. Unde mai pui că este și în limba engleză. Deci se împletește perfect cu obiectivele noastre de învățare pentru perioada asta. Acum poate exersa localizarea în timp, asociind culorile și noțiunile despre vreme, pe placa de la Cutia jucăriilor.

Sursa

Jucării care solicită imaginația și stimulează creativitatea și îndemânarea

La invitația de a le explora gama de jucării din materiale naturale, mi-au picat ochii pe multe dintre ele. De exemplu, un puzzle al emoțiilor. Ne-ar fi foarte util ca să exprimăm ceea ce simțim, încă ne dau de furcă trăirile puternice. În altă ordine de idei, discuții interesante se pot isca pe marginea unui puzzle despre meserii. că tot am început școala de curând. Avem un set de cartonașe pe tema asta și îi place mult.

Și, pentru că tot savurăm împreună emisiunea Fort Boyard, sigur ar pasiona-o pe Lidia căsuța încuietorilor. Facem o listă pentru Moș Crăciun și, cine știe, poate printre poneii ăia care ne umplu casa, ne aduce și una dintre jucăriile educative de mai sus.

Copiilor voștri care jucărie credeți că le-ar plăcea?

Concurs tip tombolă Cutia jucăriilor

Mă bucură mult vestea că aveți ocazia de a câștiga jocul "Descoperă timpul și anotimpurile". Plus o reducere de 20% la o altă jucărie pe care v-o doriți, din magazinul online. Iată cum intrați în tombolă:

  1. Alegeți jucăria care vă place cel mai mult (mă rog, care îi place copilului :D) de pe site-ul Cutia jucăriilor
  2. Puneți link-ul într-un comentariu aici sau la postarea de pe pagina de Facebook a blogului meu
  3. Tag către un prieten, în comentariul de pe Facebook, aduce o șansă în plus de câștig
  4. Dați like la pagina https://www.facebook.com/CutiaJucariilor/

Pe 30 octombrie, voi extrage numele câștigătorului. Să fie cu succes!

 

sursă foto antet: Pexels

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

3 răspunsuri la “Din Cutia jucăriilor ne-am ales una despre timp și anotimpuri (concurs)”

Ivona Oancea

Bucatarioara din lemn, puzzle-urile din lemn -toate arata foarte bine insa jocul Descopera timpul si anotimpurile cred ca ii va placea foarte mult fetitei mele de doi ani. Frumos concurs!

Mămica Activă

Emilia Canea (dintre cei care au comentat la postarea de pe pagina de Facebook) este fericita câștigătoare. Extragerea este publică aici (pentru cei care au tag-uit un prieten, am dublat șansele de câștig): https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/7346-tombola-cutia-jucariilor. Mulțumesc tuturor pentru participare și vă mai aștept pe blog-ul meu, vor mai fi surprize cu siguranță! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...