Un alt fel de yoga, cu joacă şi chicoteli

O călătorie (imaginară) prin junglă, alături de Mowgli şi maimuţele pe care le-am imitat, un pic de gâdileală şi ridicat copilul în aer (în spate ca ghiozdanul sau pe picioare), culminând cu o mini-şedinţă de meditaţie, masat şi mângâiat au fost ca un elixir de voie bună pentru fiică-mea. Iar pentru mine, o mare încântare pentru că joaca ne-a fost ghidată de vocea calmă a Zinei.

Ne-am conectat extraordinar prin atingeri blânde şi ferme, am făcut stretching şi ne-am distrat cu nişte posturi de yoga mai puţin obişnuite (aş spune chiar cu tentă de echilibristică 😀 ), despre care m-am bucurat că mi-au ieşit. Din păcate, nu au fost toate surprinse în poze 🙁 Cât despre atmosferă, atâta lumină şi relaxare nu am mai simţit demult la o activitate în tandem cu Lidia. După atelierul de yoga în familie, m-am simţit toată ziua liniştită, în bula mea de zen.

Pentru că efectiv nu ne mai venea să mai plecăm de acolo, la sfârşit am mai lăsat-o pe Lidia să se joace cu recuzita din sală.

Zina Nichita (foto jos) este instructor de yoga pentru copii – acreditare Yoga Alliance International – şi fondatoarea proiectului educaţional GOKID.ro. Atelierele Yoga Familiei sunt potrivite pentru părinţi şi copii cu varste intre 4 şi 9 ani şi se ţin la studioul Psihoyoga, o oază de linişte ţi destindere în miezul Bucureştiului.

O şedinţă costă 40 de lei (părinte + copil) sau un abonament de 4 şedinţe 140 lei. Este necesară înscriere în prealabil, aici. Următoarea şedinţă e programată pentru 18 iunie de la 11:00 (durează o oră). Vă recomand cu mare căldură să încercaţi, veţi câştiga cel puţin nişte conexiuni neuronale restabilite 🙂

Zina Nichita

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...