Piureuri de fructe numai bune de luat în călătorii

Când Lidia era mică, singurele piureuri de fructe pe care le-am încercat, în afara de cele pe care i le făceam în casă, au fost borcănaşele HiPP. Îmi aduc aminte că abia reuşeam să nu le mănânc eu (uneori, dacă era vreunul expirat, îl dădeam pe gât în câteva secunde). Nu de puţine ori am văzut părinţi pe stradă sau în parcuri, înarmaţi cu o linguriţa de plastic şi borcănaşul cu conţinut portocaliu sau galben, făcându-l să alunece rapid pe gâtul bebeluşului ocupat cu joaca.

În urmă cu 5 ani, producătorul de hrană pentru copii HiPP a fost printre primele companii care a oferit copiilor mici, piureuri de fructe ecologice, în ambalaj de tip “squeezing bag.”

Aşa că acum nu mai e nevoie nici de linguriţă, pentru că se găsesc pe piaţă piureurile de fructe ecologice sub o nouă formă, în 4 combinaţii, a câte 100 g sau multipack (4x100). Copilul poate ţine singur ambalajul uşor de mânuit şi îl poate strânge ca să mai "stoarcă" suc (ideal ar fi totuşi să nu îl stoarcă direct pe el :)) ). În plus, fiecare variantă are dedicat un animăluţ simpatic, despre care povestea spune că a ajutat la culesul fructelor din care a rezultat piureul, folosindu-şi o abilitate caracteristică speciei 😀 Maimuţa Matt i-a plăcut fiică-mii cel mai mult, eu prefer cameleonul Cathy (am o slăbiciune pentru cameleoni). Personajele vor apărea şi în cărţi de aventuri şi jocuri pentru copii mici, potrivite pentru a fi folosite într-o călătorie, când plictisul atinge cote asurzitor de înalte.

HiPP HiPPiS nu conţin zaharuri adăugate sau sucuri concentrate pentru îndulcire. Nu au doar gust bun, dar, prin intermediul animăluţelor vesele HiPPiS, sunt şi amuzante pentru copii.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...