Tramvaiul 41 te scapă de fobii (fie că vrei sau nu)

Ai oroare de mulţimi? Nu suporţi atingerea unor necunoscuţi (a mulţi necunoscuţi deodată!) sau respiraţia cuiva în ceafă (la propriu)? Simţi că te sufoci când vezi geamurile închise şi aburite? Te deranjează să stai lipit(ă) de uşă pentru că ţi-e teamă ca atunci când se deschide, o să cazi cu gloata peste tine? Te doare piciorul (în care stai ca barza pentru că nu ai loc să le pui jos pe amândouă), spatele de la poziţia nefirească, mâna în care ţii ghiozdanul copilului, rucsacul tău şi punga cu mâcarea pentru prânzul de la serviciu? Te apucă toţi nervii atunci când tânăra cu unghii lungi butonează Feisbuc-ul pe scaun (cu căştile în urechi, să nu audă eventualele comentarii) în timp ce a ta odraslă abia se vede prin grămada de oameni, fiind abia la nivelul bazinului lor?

Înfruntă-ţi fricile şi depăşeştele, tramvaiul 41 e soluţia perfectă!

Dimineaţa, intervalul 8:00 - 9:00, traseul Drumul Taberei - Piaţa Presei. Tramvaiul 41 vine din 2 în 2 minute (uneori mai întârzie niţel). Şi totuşi.....în el te simţi ca într-un tren din India, de prin pozele văzute pe net. Când îl văd că se apropie, mă copleşeşte o neputinţă combinată cu greaţă şi epuizare. Iar trebuie să îmi găsesc un loc de mărimea unui ac, în tramvaiul arhiplin şi să mă uit cu jind la oamenii care stau pe scaune, doar doar i-or oferi un loc Lidiei.

Sursa foto

Dragi reprezentanţi ai Primăriei, chiar trebuie să o luăm razna zi de zi, să ne apuce leşinul sau să ne luăm de gât cu concetăţenii în tramvai, să întârziem la grădiniţă/şcoală/serviciu/doctor/proteste/nuntă (completaţi lista), ca să găsiţi o variantă suplimentară (un autobuz, un elicopter, un OZN, nu ştiu, orice!) care să deservească marea de oameni de pe traseul ăsta, până se dă în folosinţă metroul în Drumul Taberei? (eveniment care nu cred că se va întâmpla până ies eu la pensie). Dar fie, voi face şi o reclamaţie oficială, să vedem în câţi ani se va rezolva ceva.  Cine mai e cu mine?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...