Thecon și campania de susținere a bloggerilor

Am citit la Magda despre Thecon și i-am contactat și eu. Mai mult din curiozitate, pentru că nu aveam în minte un plan de îmbunătățire a blogului. Nu că n-ar fi nevoie, chiar sunt cam prea multe de făcut 😀 Mi s-a părut interesant că e pe termen nelimitat campania de susținere a bloggerilor și a ajuns la peste 60 de beneficiari. În scurt timp mi-a răspuns George. Cum s-a derulat mini-colaborarea, vedeți mai jos.

Cum m-au ajutat Thecon.ro

În primul rând, George m-a întrebat dacă vreau să-mi dea ei niște sugestii de îmbunătățire sau le spun eu ce și cum. Timeframe-ul campaniei este cam de 2 ore alocate pro-bono fiecărui blogger interesat. După un schimb de mail-uri și recomandări, până la urmă am mers pe o variantă combinată. Le-am transmis datele de logare și au lucrat la următoarele:

  • adăugare de butoane share social media în sidebar
  • stilizare footer
  • stilizare sidebar
  • adăugare Search pe tema de mobil
  • adăugarea unui buton la sfârșitul fiecărui articol, care duce către formularul de newsletter din sidebar (asta a fost dorința mea expresă)

Ce servicii furnizează Thecon.ro

Echipa e specializată pe design grafic, web development, optimizare SEO, găzduire web. Îmi place faptul că sunt deschiși să învețe și să evolueze permanent. Am identificat asta ca punct comun cu valorile mele 🙂 În plus, se adresează și business-urilor mici, comunității, oamenilor în general. Mai rar auzi abordarea asta de la cei care lucrează mereu cu butoane și coduri 🙂 Eu zic să apelați cu încredere la ei și să verificați voi înșivă despre ce e vorba.

Știm că valul de proiecte DIY ne pot împinge să ne credem atotștiutori. Google face ca totul să pară atât de simplu, și într-o oarecare măsură, e complet adevărat. Variantele DIY, mai ales în cazul bugetelor limitate, pot fi salvarea. Cu toate acestea, nu vă pripiți să desconsiderați experiența și cunoștințele unor profesioniști. Cunoașterea înseamnă putere, iar skillurile unui profesionist pot crea ceva mult mai powerful decât am reuși noi singuri-singurei.

Blog Thecon.ro

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...