Prima apariție video a Lidiei se lasă cu un gift card pentru voi

Inițial, planul era să vă povestesc eu cât de relaxantă, senină și plină de zâmbete a fost ședința foto la Seeds Memories. Chiar și pentru soțul meu care nu e deloc fan "stat frumos la poze". Daaar, dacă tot îi place Lidiei să se filmeze tot timpul, în orice activitate pe care o face, m-am gânit să fie și cu informații de folos 😀 Așa că i-am propus să vă explice ea cum i s-a părut să pozeze pentru Isolda și Cristina. Ele sunt cele două mămici minunate din spatele conceptului Seeds Memories, despre care am mai scris pe blog. Fii-mea fost foarte încântată de idee și pe bune că n-am regizat nimic din ce a spus. Totul a ieșit din creierașul ei 🙂

Cum poți câștiga un gift card constând într-o ședință foto

Fetele de la Seeds Memories oferă un gift card în valoare de 450 lei, valabil 3 luni de zile începând cu data de 15 ianuarie 2018, pe bază de programare. Adică, mai clar: participi la tombolă și poți câștiga o super-ședință foto în studioul Seeds Memories.

Pentru a te înscrie în concurs, adaugă mai jos un comentariu prin care îmi răspunzi, pe scurt, la întrebarea:

Ce reprezintă, pentru tine, fotografiile?

Eu voi extrage un câștigător pe data de 3 ianuarie. Succes!

 

Foto antet Seeds Memories

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

18 răspunsuri la “Prima apariție video a Lidiei se lasă cu un gift card pentru voi”

Adina

Fotografiile… aduc zambete in coltul gurii. Sunt amintiri pretioase, eu una fac zilnic 😀

Razvan

Ce draguta e Lidia!!! Pentru ea las comentariu 😀

Pentru mine, fotografiile reprezinta… o arta cand sunt facute de sotia mea, o mandrie imensa cand sunt facute de copii, o jena mare cand le fac eu.

Mămica Activă

Ha ha ha, păi de ce jenă? 😀

Elena Munteanu

Amintiri frumoase! 🙂
Din când în când scoatem albumele foto și le frunzărim – ”ah, ce-am mai îmbătrânit”, ”vai, ce mici erau copiii”, ”yey, cât ne-am mai distrat aici” 🙂
Prichindelul de 4 ani are albumul foto propriu pe care îl răsfoiește mult mai des, recunoscându-se (cu încântare) bebeluș 🙂

Raluca Vilceanu

Amintiri, povesti frumoase, oameni dragi! Ma uit cu drag la ele peste an si retraiesc toate momentele minunate pe care le-am surprins.

Raluca Sofia Ene

Pentru mine fotografiile sunt priviri în trecut și cea mai buna modalitate de a îmi aminti anumite momente. As vrea sa fac cat mai multe fetitei mele, sa o imortalizez asa cum e ea acum, copilita dragă în creștere, dar de multe ori alegem varianta mai la îndemână decât fotografiile pe hârtie, tehnologia smartphone-ului.

Adriana

Pentru mine fotografiile reprezintă o poveste…. de câte ori m-a uit la o fotografie mai veche, in mintea mea începe sa se deruleze o poveste legată de momentul respectiv, o punere in scena ca sa zic așa…

Mămica Activă

La mulți ani 2018! Am efectuat extragerea și fericita câștigătoare este Andreea Toader. Felicitări! Vă mulțumesc tuturor pentru participare, vă aștept și anul acesta să-mi fiți alături pe blog.
Extragerea este publică aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/7488-tombola-sedinta-foto-seeds-memories

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...