Prietena mea, Albina (carte pentru copii)

Se apropie seara, așa că vă recomand o carte pentru copii, de neratat. Pe lângă faptul că e tradusă în română de o bloggeriță care îmi e tare dragă (Laura Frunză), e și despre grija pentru faună. Prietena mea Albina ni s-a părut o poveste simpatică și cu informații utile.

Un pont: acum se găsește la preț redus pe site-ul editurii Cartemma 🙂

Cartea îi ajută pe cei mici (dar și pe cei mari) să depășească teama de insecte. De la instinctul de a căuta pliciul, la a crește albina, Daisy ajunge să o îndrăgească nespus pe prietena ei.

Alături de albină și chiar pe spinarea ei, fetița se distrează, călătorește și învață lucruri noi. Plină de candoare și ilustrații vesele, istorioara ne-a captivat repede.

Cartea se potrivește atât copiilor mici cât și celor mai măricei (2-7 ani). Pe ultima pagină, cititorii află la ce sunt folositoare albinele în natură și cum anume pot fi îngrijite ele. Ca o noutate pentru mine, acum știu ce fel de plante le priesc albinelor 🙂

Haideți să ne îmbogățim colecțiile din bibliotecă împărtășind sugestii de cărți de calitate pentru copii. Ce recomandări aveți?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: