Pizza cu de toate şi scutece pentru bebeluşi instituţionalizaţi

Picture1Ce legătură are una cu cealaltă? Iaca vă spun eu: The Big Lunch! Şi cu ce se mănâncă asta, în câteva ingrediente cuvinte? Un eveniment de fundraising organizat de Fundaţia Comunitară care a selecţionat cu atenţie şi ochi critic 15 proiecte pe care să le ajute să se finanţeze.

Iar bebeluşii sunt „locatari” ai Centrului de Primire Urgenţe Copil Abuzat din Sectorul 4 şi fac parte dintr-o campanie iniţiată de Asociaţia Young Initiative (pe care cu mândrie o reprezint eu ca Vicepreşedinte).

Ce le lipseşte bebeluşilor? Off, aici nu m-aş mai opri din enumerat. Dar cuvintele sunt puţine şi seci pe lângă suferinţa şi dorinţa de afecţiune pe care le vezi şi le simţi doar în câteva clipe în camera lor. În campania de faţă ne-am rezumat la a le îndeplini cea mai stringentă nevoie fizică, cea de scutece. Din lipsă de scutece, asistentele îi ţin mult prea multe ore neschimbaţi. Celor care sunteţi mame şi nu numai vouă, nu cred că este necesar să vă explic mai multe.

Ce facem noi acum pentru a vă încuraja să donaţi? Vă provocăm să:

1. gătiţi – ce aveţi voi chef şi poftă, iar dacă vreţi să îi serviţi şi pe alţii, nu ne supărăm deloc 🙂

2. donaţi AICI – voi şi cei care au gustat bucatele alese ieşite din mâinile voastre

3. provocaţi mai departe pe cineva (una, două, trei persoane) să procedeze la fel

Simplu, nu? Ca o pizza cu de toate 🙂 Eu am dat startul la leapşă, voi ce gătiţi?

Link-ul pentru donaţii (deschis până pe 15 octombrie 2014) e aici: http://fcb.galantom.ro/donations/add?id_fundraising_page=584

IMG-20140918-WA0000

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 Răspunsuri la “Pizza cu de toate şi scutece pentru bebeluşi instituţionalizaţi”

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: