Micul explorator din sufragerie

IMG_20160217_191729

Mare iubitoare de animale şi de aventuri, mica mea exploratoare a fost de o încântare maximă când am primit lupa de detectiv, cu care trebuia să descopere animăluţele de pe o planşă, cărticica despre unde locuiesc diverse vieţuitoare şi un puzzle cu piese mari şi puţine (nu are răbdare să facă puzzle-uri complexe 🙂 ). Danonino derulează o campanie drăguţă care mi-a stârnit şi mie interesul, deh, doar ştiţi de la cine a moştenit pasiunea pentru fauna lumii, dar nu doar din motivul ăsta. Ci şi pentru că în centrul acţiunilor lor stă misiunea de a sprijini părinţii în dezvoltarea autonomiei copiilor lor:

Esenţa autonomiei copilului tău stă în conştientizarea faptului că se poate descurca singur. Îndrumă-l şi susţine-l să reuşească. Atunci când ştie că poate, cel mic e cu un pas mai aproape de a cuceri lumea. ,,Când ne gândim la viitorul copiilor noştri, îi vedem independenţi, curajoşi, empatici, încrezători în propriile forţe şi, mai presus de toate, ne dorim să fie sănătoşi. Danonino este brandul care îi susţine pe părinţi în creşterea armonioasă a celor mici, sprijinindu-i în primul rând în dezvoltarea autonomiei acestora. Pentru că noi credem că un copil sănătos şi independent, care învaţă din propriile greşeli, este gata oricând să exploreze lumea. Ei sunt generaţia viitoare de pitici voinici care creşte învăţând alături de Dino şi pe care o încurajam să aibă un stil de viaţă activ.” Anca Ignat, Senior Manager Global Brands Danone.

Deşi concursul în care puteam câştiga o excursie la Zoo în Viena s-a încheiat, în luna martie sunt la mare câutare cei 18 magneţi holografici cu animale, cu care cei mici vor putea construi, la final, un puzzle tare frumuşel. Şi mai sunt băuturile simpatice, în formă de Dino explorator prin diverse zone ale globului (noi îi avem şi pe cei cu meserii şi ne jucăm de-a popicele sau alte invenţii).

Descopera unde traiesc animalele

 

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

3 Răspunsuri la “Micul explorator din sufragerie”

Mihai Grigore

sincer – cat de jos au putut sa ajunga cei de la danonino daca au inceput sa se promoveze asa? este ultra cunoscut faptul ca au produse proaste – si acuma vad ca si tu intri in campania lor. sunt profund dezamagit.

Mihai, sa stii ca am stat un pic la indoiala daca sa aprob comentariul pentru ca este la limita unei jigniri. Nu la adresa mea, ci a unei companii. Evident, jignirile se pot face oriunde dar la mine pe blog, nu prea 🙂 L-am aprobat deoarece este parerea ta si ti-o respect, inclusiv in ceea ce priveste dezamagirea fata de mine. In articol am explicat ce anume mi s-a parut interesant la campania lor, este alegerea fiecaruia ce consuma si ce achizitioneaza. Eu scriu doar ceea ce cred si ce recomand. Iar produsele lor promotionale sunt foarte dragute. In rest, iti multumesc pentru ca mi-ai acordat incredere pana acum si tot ce pot sa sper e ca poate pe viitor vei reveni la ganduri mai bune 🙂

Mihai Grigore

din pacate comentariul este adevarat. nu este la limita unei jigniri, este un fapt dovedit prin studii. Danone a promovat la un moment dat o campanie prin care se incerca convingerea populatiei ca produselel lor sunt din lapte. Iti propun urmatorul test (care este gratuit) – te rog ia o mostra dintr-un danonino si mergi la un laborator de analiza. ei iti vor spune exact ce contine. si pe urma mai discutam. Eu am facut acest lucru cu mai multe produse. Imi cer scuze daca te-am jignit – nu a fost in intentie.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: