Haine de calitate la prețuri mici, pentru copii (+ voucher cadou)

Am dat târcoale de mai multe ori magazinelor de haine outlet pentru copii. Dar de fiecare dată, ceva mă oprea să comand. Asta până am scăpat de prejudecăți datorită unui site de unde i-am luat Lidiei multe haine de calitate la prețuri mici.

Jos cu prejudecățile!

Mă gândeam eu că pentru fii-mea trebuie să iau doar haine noi. Știți cum e când are copilul câteva luni și sterilizați tot ce atinge? Iar după ce începe să lingă și pantofii din hol, o lăsați baltă? E, cam așa și eu. Doar că Lidia a ajuns la 7 ani, deci nu mai e deloc bebeluș.

Am mai cumpărat (și vândut) la târguri destinate copiilor dar în cazul comenzilor plasate online, aveam temeri: că aspectul nu e ca nou, că hainele ar putea fi descusute, decolorate etc.

Apoi am aflat de Kidlet, outlet premium pentru copii și am zis hai să încerc. Nu am regretat 🙂

Haine de calitate la prețuri mici

Cei de la Kidlet m-au provocat să descriu experiența de cumpărare pe site-ul lor. N-am refuzat, știți că mă relaxează shoping-ul 😀 Pentru că vine vara, i-am comandat Lidiei mai multe rochițe, colanți și o jachețică. Am văzut și vesta asta cu blăniță (în imaginea de mai jos, dreapta) și nu m-am putut abține, a trebuit să i-o iau 🙂 (rochița de sub ea e tot de pe Kidlet, mi-au plăcut mult motivele colorate).

Pentru zilele mai răcoroase, cu vânt, am găsit o geacă subțire foarte simpatică și un sarafan adorabil, din catifea reiată.

Două dintre rochițele care i-au plăcut cel mai mult: cu pisică (evident 🙂 ) și cu fundițe

Majoritatea hainelor au costat aprox 20-30 de lei. Livrarea a fost foarte rapidă (2 zile de la comandă), chiar înainte de a apăsa butonul de finalizare, apărea în ce dată voi primi coletul. Și s-au ținut de cuvânt!

Singurul lucru pe care l-ar avea de îmbunătățit sunt pozele: am simțit nevoia de a cerceta mai în detaliu produsele înainte de a le comanda. Fotografii cu posibilitate de mărire a imaginii, ar fi perfecte.

Despre Kidlet.ro

KidLet.ro este magazinul online de haine pentru copii cu cel mai mare stoc din România. Cele peste 80.000 de produse din stoc se pot împărți în trei categorii: produse outlet (Zara, C&A, OVS, Mexx, Benetton, Kickers), produse cu personaje din desene importate din Germania și Franța (Produse Disney) și produse SH premium (30% dintre produsele noastre sunt produse cu etichetă, modele ale brandurilor englezi de categorie superioară - Next, Marks&Spencer, George, Mothercare) toate în stare impecabilă.

Stocul de marfă este reîmprospătat de trei ori pe săptămână (luni, miercuri și vineri – ora 16:00) cu peste 5-6000 de produse. Fiecare produs încărcat pe pagina noastră de internet este original (putem dovedi cu documente), proaspăt călcat, fotografia acestuia este făcută de noi, mărimea corespunde realității (măsurăm fiecare articol în parte). 

Echipa, tânără și cu energie pozitivă, e formată din 15 persoane. Filmulețul de prezentare, în care apar o parte dintre ei, mi s-a părut foarte fain realizat:

  • Pe lângă nu puținii useri noi, 68% din comenzi sunt făcute de clienții care au comandat de cel puțin trei ori de pe pagina noastră.
  • În 2018 a crescut numărul  produselor valorificate cu 80% față de anul precedent.
  • Rata de conversie depășește 3%.
  • Rata produselor returnate de clienți este sub 1%.
  • Pe Facebook suntem urmăriți de aproape 50.000 de persoane.

Un cadou pentru voi

Puteți câștiga un voucher de 200 de lei pentru cumpărături pe site-ul Kidlet.ro. Câștigătorul îl voi alege prin tragere la sorți pe 24 martie, ora 20:00. Pentru a participa, vă rog să lasați un comentariu mai jos, în care să puneți link spre unul dintre produsele preferate de pe site-ul Kidlet.ro. Succes!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

18 răspunsuri la “Haine de calitate la prețuri mici, pentru copii (+ voucher cadou)”

Tania Iordache

Au si o sectiune pt adulti
Eu mi-am comandat si mie, dar de la copii pt ca inca mai incap in unele dimensiuni…
poliester

Ioana Vlad

Imi place foarte mult jachetica colorata, o sa intru si eu pe Kidlet!

Mămica Activă

Dragele mele, au participat la tombolă doar comentariile care au avut link spre un produs de pe site-ul Kidlet. Și câștigătoarea esteeeee Mehedințu Alina! Felicitări! Extragerea o găsiți mai jos:
https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/8988-voucher-kidlet

Mehedintu Alina

Îți mulțumesc mult, abia aștept sa dau comanda!

Chisnenco Oana Mihaela

Felicitări

Chisnenco Oana Mihaela

Felicitări Alina Mehedintu

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...