Magie şi iluzionism, un spectacol pentru toate vârstele

De câte ori m-am "transformat" în broască, iepure, câine, prinţesă, vrăjitoare, cal, măgar etc, sub bagheta "magică" a Lidiei... 🙂 Farmecele, vrăjile şi supranaturalul, praful de zâne şi unicornii, dragonii, uriaşii, poţiunile fantastice, sunt temele principale în toate cărţile şi desenele animate, sunt elementele surpriză care condimentează orice poveste, încurcă treburile dar şi rezolvă probleme, aşa că ele nu au cum lipsească din jocurile zilnice ale unui copil. De altfel, dorinţa de a crede în minuni, magie şi SF e cea care ne ajută uneori să ne ridicăm din inerţia şi plictisul cotidian, să ne scuturăm un pic de gândurile care se rotesc prin cap cu obstinaţie parcă, semănând cu un roi de frunze într-un peisaj tomnatic, să uităm, măcar pentru o oră, că suntem adulţii ăia care trebuie mereu să aibă grijă de toate, să ne amintim cum e să nu ştii, să nu înţelegi ce se întâmplă şi să ne bucurăm de rezultatul surprinzător.

Fascinaţia fenomenelor (aparent) inexplicabile îi prinde, cu siguranţă, şi pe adulţi aşa că, atunci când am aflat de spectacolul de magie şi iluzionism de pe 22 octombrie, nu am ezitat să confirm participarea. Nu am mai fost niciodată spectator în sală la un astfel de eveniment, sunt tare curioasă nu numai de reacţia fetiţei mele, dar şi de a mea 🙂

magic-show-fantasmio-poster

Show-ul va fi susţinut de Bogdan Muntean, fost concurent la Românii au Talent, desemnat Cel Mai Bun Magician al anului 2014 din România.

“Spectacolele puse în scenă de Bogdan sunt cele mai moderne show-uri de iluzionism din România. Lucrăm de câteva luni împreună la conceptul show-ului care va avea loc în Octombrie. Bogdan va crea o atmosferă de poveste prin intermediul regiei bine puse la punct, scenografiei şi trucurilor magice complexe, care îi fascinează pe copii şi părinţi. Iar show-ul va fi foarte interactiv, cu mulţi copii care vor veni pe scenă alături de el pentru diverse trucuri!” povesteşte Alexandra Timofte, coordonatoarea evenimentului marca BluParty. Un trailer video ar show-ului este disponibil pe pagina evenimentului.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...