[Concurs-tombolă fulger] Am de dat o invitaţie la Weekend de parenting (ediţia a 2-a)

De ce fulger? Pentru că evenimentul are loc weekend-ul acesta (15-16 octombrie).

De ce îl recomand? Despre prima ediţie alături de specialiştii în psihoterapie Ioana Agachi şi Nicoleta Căpraru am scris, cu drag şi entuziasm. A doua se anunţă cel puţin la fel de interesantă şi utilă:

Două zile şi două seminarii ce formează un kit de bună creştere părintească pentru primii ani cu ghemotocul tău!
●      Sâmbătă, 15 octombrie 2016, între orele 10.00-12.00 - Kit de gestionare a traumelor infantile. Despre micro- trauma şi trauma - riscuri şi beneficii în dezvoltarea ghemotocului, despre ce înseamnă crizele de dezvoltare, despre etapele dezvoltarii sexualităţii şi mai ales despre rolul nostru în gestionarea în dezvoltarea emoţionalăşi socială a celui mic.
●      Duminică, 16 octombrie 2016, între orele 10.00-12.00 - Kit de identificare a nevoilor emoţionale. Despre ce se intamplăîn lumea ghemotocului, ce nevoi are şi cum le putem identifica, despre plâns şi alte emoţii, despre tehnici de empatie şi relaţionare emotională.

Detalii aici: http://euparinteghemotoc.ro/

we-oct

Mecanism tombolă: Ofer o invitaţie la una dintre cele 2 zile, prin tragerea la sorţi care va avea loc în seara de vineri, 14 octombrie (s-a nimerit de ziua mea :D). Ca să participaţi la concurs, vă rog să scrieţi aici un comentariu spunând care dintre teme vă atrage mai mult şi, în câteva cuvinte, de ce anume 🙂 Succes!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 răspunsuri la “[Concurs-tombolă fulger] Am de dat o invitaţie la Weekend de parenting (ediţia a 2-a)”

Ambele teme mi se par extrem de utile si necesare, si le-as urma pe amandoua, ceea ce voi si face in viitor, daca nu merg in acest week-end la una dintre ele 🙂 Daca totusi as iesi la extragere, as incepe pas cu pas si as opta acum pentru Kitul de identificare a nevoilor emotionale. De ce? As vrea in primul rand sa ii inteleg nevoile si sa nu ma mai intreb la fiecare pas daca ii ofer tot ce are nevoie, daca relationez corect cu ea, daca stau suficient si constructiv cu ea. Probabil ca orice mama, am aceste indoieli, dar imi doresc si sa ii ofer spatiul de care are nevoie sa se dezvolte, nu sa o sufoc, dar totusi sa fiu acolo si sa stiu si ce are nevoie cand are nevoie. Multumesc! Adina

Adina, mulțumesc pentru participare. Fiind singurul concurent, ești și câștigătoare! 🙂 Îți trimit imediat un e-mail.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...