Locul nostru preferat, de la mare

Cu 2 ani în urmă nici nu ştiam exact ce e 2 Mai. Nici acum nu pot să zic că mă dă pe spate staţiunea/satul de vacanţă. Mai ales că nu-mi plac de niciun fel localităţile care se întind de-a lungul unui drum naţional cu trafic relativ intens. Dar e un spaţiu destul de lejer, fără prea multe prejudecăţi, pretenţii sau bling-bling-uri. În plus, am descoperit un locşor care pe noi, mamă, tată şi copil, ne încarcă cu vibraţii pozitive. Un golfuleţ unde relaxarea e sentimentul de bază, că tot am citit cu încântare, în ultima vreme, articole de-ale mamelor care au ales să "o lase mai moale", să fie ele însele şi să se bucure de viaţă şi de iubirea ce le înconjoară: Laura Frunză, Ana NicolescuOana Popa, Ana Romanescu şi multe altele (care nu au scris de curând articole pe tema asta dar le ştiu eu relaxate 😀 ), femei care mă inspiră şi de la care învăţ, online şi câteodată, şi faţă în faţă.

Revenind la subiect, recomand Micul Golf (nu am găsit website-ul lor oficial, că aş pune link), o oază de free spirit, la o aruncătură de băţ de plaja nudiştilor. Restaurant cu mâncare bună, muzică cu iz de oldies, chelneri amabili, unitate de cazare şi camping, loc de joacă din sfori, lemn şi fier. Prea ieftin nu e dar nici nu trebuie până la urmă, altfel calitatea nu s-ar putea menţine. Am mâncat de cel puţin 5 ori acolo diverse preparate şi suntem safe and sound, am râs acolo, am făcut baie în mare, ne-am lăsat gândurile să zburde şi creativitatea să prindă aripi. Şi spiritul s-a încărcat un pic, în aşteptarea următoarei veri cu libertate în plete...

IMG_20150818_145543 Lidia la locul de joacă, balansându-se pe sfori 🙂

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

3 răspunsuri la “Locul nostru preferat, de la mare”

Multumesc! Exact la tanc, pentru noi, recomandarea ta… 🙂 Pupici cu soare sa aveti!

Din pacate e ploaie torentiala dar pana ajungeti voi cred ca o sa fie frumos.

🙂 ma faci sa înroșesc! Ma bucu ca te înveți cu relaxarea! Numai gânduri bune îți doresc!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...