Gaşca Zurli – spectacol „Întâmplări din Lumea Poveştilor”

Zurli_-_poster_Intamplari_din_Lumea_Povestilor_GENERAL_70x100-01

GAŞCA ZURLI, cel mai mare teatru privat pentru copii din România, vă aşteaptă pe 8 februarie, de la ora 11:00, la „ÎNTÂMPLĂRI DIN LUMEA POVEŞTILOR”. Spectacolul va avea loc la Palatul Naţional al Copiilor.

Fetiţa Zurli, cel mai indragit personaj 100% românesc , va învaţă împreună cu cei mici două lecţii importante: lecţia prieteniei şi lecţia promisiunilor respectate. Fetiţei Zurli ii place să se joace, dar când vine vorba să pună jucăriile la loc, găseşte tot felul de motive şi scuze pentru a nu face ordine în lucruri. Ea cautā diverse şiretlicuri pentru a scăpa de sarcina ce i se pare atât de dificilă. Gaseste cele mai nepotrivite ajutoare: Lupul din Scufita Rosie şi Motanul, din Pinocchio. Ambele care o învaţă cum să ascundă adevărul. Pentru că Truli, Clopoţel, Zdrănganel şi Yupi îi sunt prieteni adevăraţi, ei o vor ajuta pe Fetiţa Zurli să îşi facă ordine în cameră. Tot ei îi vor arată ce plăcută poate fi această activitate atunci când ai prietenii aproape şi când pui suflet în ceea ce faci.

Spectacolul va fi unul în stilul original „zurli”, simplu şi usor de înţeles pentru copii. Cântecele din spectacol vor fi vesele şi uşor de fredonat, coregrafiile îi vor ridica de pe scaun chiar şi pe părinţi, iar mesajele vor fi cu uşurinţă reţinute şi aplicate.

Biletele s-au pus în vânzare la casieria Palatului Naţional al Copiilor , online pe www.eventim.ro, la spectacolele de teatru de la Teatrul de Artă şi la sediul Zurli din Str. Piaţa Alba Iulia, nr. 5, bl.i4, sc. 1, ap. 57, etaj 12, sector3, 11.00-18.00).

*Costul unui bilet este de 40 lei/ loc (la casieria Palatului Naţional al Copiilor şi la sediul Zurli) şi 45 lei/loc ( online pe www.eventim.ro).

*Dacă ţineţi copilul în braţe, plătiţi un singur bilet.

* Informaţii la telefon: 0728.295.872.

Mai multe detalii despre activitatea Găştii Zurli, aici - http://www.zurli.ro/

Zurli este cel mai mare teatru privat pentru copii din România, un teatru fenomen naţional care a transformat educatia într-un spectacol magic al imaginaţiei. El a fost construit pe o nevoie existentă, dorinţa creatoarei – Mirela Retegan – de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, dar care să-i dezvolte imaginaţia şi să îi dea încredere în sine. Spectacolele sunt despre magia care apare atunci când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor.

Sursă text: comunicat de presă Zurli

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...