Fotografia pe lemn, un cadou special

Doi ochi imenşi azurii, de fetiţă, mă priveau din braţele tatălui ei înalt, atunci când au venit la mine la serviciu şi mi-au adus fotografia pe lemn pe care o comandasem. Mi s-a părut încă de la bun început un proiect interesant aşa că am dat curs invitaţiei Mădălinei Todirel (mămica fetiţei blonde 🙂 ), de a testa, prin propriul filtru, oferta "Fotografii pe lemn". Nu mi-a luat mult să-mi dau seama ce poză ar da bine pe lemn (una făcută în natură, bineînţeles 🙂 ) aşa că i-am trimis-o pe cea de mai jos şi am aşteptat cu nerăbdare să văd ce iese. Rezultatul tronează pe peretele nostru, asta dacă nu îşi plimbă Lidia prin casă, cu mândrie, tabloul (chiar arată ca un tablou în miniatură).

IMG-20160117-WA0010

Proiectul "Fotografii pe lemn" a fost ideea soţului Mădălinei, Gabi Todirel care este fotograf şi, spune ea:

Pentru că avem mii de poze în format digital, s-a gândit să avem o parte din ele şi în format fizic, ceva mai neconvenţional, dar care să fie foarte vizibile şi să ne amintească mereu demomentele faine pe care le trăim împreună

Pe când fetiţa lor gingaşă avea 9 luni şi mămica ei era încă în concediu de creştere copil, au demarat micul business de familie. Totul este lucrat manual, cu multă migală, începând cu pregătirea lemnului, şlefuire, transferul efectiv al printului pe lemn, adăugarea agăţătorii, finisarea.

Timpul de execuţie durează 3-4 zile şi poate ajunge până la o săptămână pentru că, uneori, aşa cum mi-a mărturisit însuşi dl Todirel, imaginea nu iese bine şi trebuie să o ia de la capăt.

Un mic tuning pe care l-au adus fotografiilor pe lemn, tot dintr-o necesitate de-a lor, este cuierul personalizat (în imagine, superbul câine din dotarea familiei Todirel)

După lungi căutări prin magazine fizice şi online, în care nu găsisem nimic pe placul nostru sau într-un buget decent, am transformat una din fotografiile pe lemn în cuier. S-a dovedit o idee excelentă şi foarte, foarte practică.

F6161E420CBD475D9FFA4D10377C5496

Având în vedere că se apropie sărbătorile iubirii, fie că de Valentine's Day sau de Dragobete sau, pur şi simplu, vreţi să oferiţi ceva special unei persoane dragi, un astfel de cadou cred că va fi foarte apreciat.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...