Ce şampoane şi paste de dinţi folosesc copiii noştri? (studii APC)

De multe ori m-am gândit că nu ştiu exact ce paste de dinţi sau ce şampoane sunt mai sănătoase pentru a fi folosite de copilul meu. Am încercat pe propria piele (şi dinţi şi păr) produse de tot felul, până la cele handmade, cu componente 100% naturale dar nu am găsit ceva care să mă satisfacă pe deplin. Pe Lidia nu am făcut multe experimente, doar m-am uitat la dunga de pe ambalajul pastei de dinţi să fie măcar albastră şi am verificat cu stomatologul dacă o recomandă. Cât despre şampon, recunosc, habar nu am cu ce e mai bine să o spăl, mai ales că uneori face cojiţe. M-am gândit să ajung la un dermatolog să discut dar am tot amânat. Aşa că aceste studii lansate de Asociaţia pentru Protecţia Consumatorilor din România, au apărut ca prin miracol, la momentul potrivit.

http://www.apc-romania.ro/ro/i-studiu-privind-calitatea-sampoanelor-destinate-bebelusilor-si-copiilor/MzM5LTE.html

http://www.apc-romania.ro/ro/i-studiu-privind-calitatea-pastei-de-dinti-pentru-copii/MzQwLTE.html

Ele fac parte din campania naţională de informare şi conştientizare a consumatorilor intitulată „S.O.S – produsele cosmetice şi de îngrijire personală„. Acum, îmi trebuie doar puţin timp să le citesc şi să „rumeg” informaţia. Apropo, dacă aveţi recomandări de produse sănătoase pentru igiena personală, m-aş bucura mult să mi le împărtăşiţi.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: