Flori livrate la domiciliu, cea mai simplă și de efect surpriză (P)

flori la domiciliu

Soțul meu nu e un romantic și, pentru că știe că prefer florile în ghiveci buchetelor, nu se agită. Mai ales că de cele din ghivecele noastre, tot el are grijă, eu sunt anti-talent :)) Daaar, iată că am găsit o florărie care livrează flori la domiciliu, de toate pentru toți. Plus sugestii de aranjamente pentru fiecare tip de sărbătoare sau eveniment, în caz că domnii nu au idei. Livrarea se face în câteva ore, în orașele principale ale țării dar și peste hotare. Iar felicitarea este inclusă în preț 😀 Pentru că vorbim despre flori, Gabriela și cu mine am descoperit că avem aceleași preferințe. Care anume? Nu vă divulg încă dar veți afla din rândurile următoare, unde vă povestim amintirile noastre cu flori.

Cum era de 8 martie când eram mică (Gabriela)

Gabriela: cum era 8 Martie când eram mică? Păi, și pe vremea aceea se ofereau mult doritele flori, vesele, parfumate și colorate. Ghioceii erau admirați de toată lumea. Dar zambilele erau regine. De fapt, erau mai ales flori, fără alte cadouri.

Ce minunat era când pe străzi vedeai copii cu ghiocei de 8 Martie, bărbați cu buchete de lalele, fete cu zâmbete largi pe față, mulțumite foc. 😊 Ah, și vă mai amintiți de nelipsitele garoafe? Parcă toată ziua era mai frumoasă cu atâtea flori în jur.

florarie online cu livrare la domiciliu
Gabriela Olteanu, foto credit Event Portrait

Și eu speram, în secret, să primesc măcar o floare de la vreun baiat, altul decât tata😁, să mă simt și eu importantă.

Preferata mea este combinația trandafiri eleganți și frezii parfumate. E irezistibilă, o adevărată odă adusă Zilei Mamei.

Aceeași combinație îmi place și mie la nebunie. Amintirea mea e cu o altă ocazie.

O surpriză neașteptată de ziua mea (Oana)

Acum un an și ceva, de ziua mea, un curier a sunat la ușă. Nu comandasem nimic, familia era lângă mine așa că am devenit curioasă. Soțul avea însă un aer misterios, deci m-a pus pe jar și mai tare.

A venit spre mine cu un aranjament floral superb. Din câteva cuvinte, am aflat cine era în spatele "conspirației". Surpriza era de la prietena mea cea mai bună, un fel de sister from another mother. La momentul respectiv, ea era plecată din țară și nu o mai văzusem de mult timp.

florărie online cu livrare la domiciliu
Foto credit Bohemian Photo

Instant mi-a venit să plâng și am simțit o emoție cum nu mai experimentasem până atunci. Era prima oară când primeam un buchet total neașteptat și, știind că s-a gândit la mine și la un astfel de dar, m-am bucurat foarte tare.

Chiar dacă prietena mea nu era fizic lângă mine, gestul a contat enorm. Nu-mi trebuiau alte cadouri, a fost tot ce trebuia pentru ca seara să se încheie perfect.

Flori la domiciliu - surprize proaspete și parfumate

Iată că pandemia a generat și idei practice și frumoase. În izolare, buchetele vin la ușă. Mi se pare un serviciu extrem de util mai ales pentru persoanele care nu pot ieși din casă dar nu numai. Oricine poate comanda o surpriză minunată pentru cineva aflat în altă parte a țării sau chiar a continentului.

În afară de București, prin curieri proprii, Florăria Amazon furnizează servicii de livrare flori în Timișoara, Oradea, Craiova, Brașov, Cluj-Napoca, Ploiești, Iași, Constanța și alte orașe mari din România.

Florărie online Cluj

Suntem curioase, voi ați apelat până acum la un serviciu de livrare flori sau ați primit un buchet prin curierat? Dacă da, cum a fost experiența?

În caz că n-ați încercat, vă recomand cu încredere. Sunt sigură că destinatarii surprizelor vor avea parte de niște emoții memorabile și vor rămâne cu amintiri plăcute, de povestit peste ani așa cum am făcut-o Gabriela și cu mine.

Foto antet Unsplash

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 răspunsuri la “Flori livrate la domiciliu, cea mai simplă și de efect surpriză (P)”

Laura Frunza

Da, am trimis de mai multe ori flori mamei și unei prietene în Iași (deci mă bucur ca au și în Iași livrare) și o data nașei în Canada. Îmi place să fac surprize frumoase!

Cristina Marin

Da, am apelat de multe ori!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...