Concurs de Moş Nicolae: Pantofiorul fermecat

Copiii (15 of 180)Copiii (20 of 180)

 

Acum 2 ani pe vremea asta, când Lidia începuse să dea semne că vrea să facă primii paşi singură, eu eram total în ceaţă legat de ce tip de încălţăminte să-i cumpăr. Avea şi un istoric de tal valg în primele luni, despre care nu eram sigură dacă a scăpat doar prin masajele şi rotirile de glezne zilnice pe care i le-am făcut eu. În plus, auzeam tot felul de păreri pro şi contra pantofiorilor cu sau fără talonet, peste gleznă sau nu, la preţuri mari sau dimpotrivă, o marcă sau cealaltă. Balanţa din mine s-a chinuit ceva până să ia o hotărâre şi ştiu că nu sunt singura pentru că tal valg (talus valgus) şi alte afecţiuni de genul ăsta sunt foarte frecvente. Nici în ziua de azi nu ştiu dacă am luat decizia corectă şi nici nu sunt sigură că Lidia are picioruşele perfect sănătoase. Atunci, la un an, ne-am întors la ortopedul bun la care ne-am oprit după îndelungi căutări în primele luni şi el ne-a zis că nu e ceva grav, să o urmărim în următorii ani. Ce ţin minte însă cert este că a recomandat: nu talonet! Deci încălţăminte cu talpa cât mai flexibilă atunci când nu e un caz care solicită în mod expres talonet.

Magazinul online de încălţăminte pentru copii Pantofiorul Fermecat a apărut dintr-o astfel de nevoie reală a Andreei şi a Ralucăi, mămicile care au pornit acest business, aşa cum spun chiar ele „ne-am confruntat cu dificultăţi în a găsi încălţăminte de calitate şi accesibilă pentru fetiţele noastre” (da, frumuseţile de fetiţe din poze :D). Mai mult decât atât, ele mi-au mărturisit că s-au documentat mult despre ce înseamnă încălţăminte pentru copii mici, deoarece fetele lor au avut mici probleme ortopedice. Blogul din „dotarea” magazinului online e dovada că sunt în continuare la curent cu recomandările în domeniu.

Avem încălţăminte din piele naturală, de calitate, produsă în România (în cea mai mare parte), şi accesibilă ca bani. Concluzia ar fi că pentru a se putea mişca şi simţi cât mai bine micuţii noştri au nevoie de încălţăminte din materiale de calitate, cu talpa flexibilă şi să arate şi bine, adaugă Andreea Alexe, Managing Partner.

Aşa-i că şi lui Moş Nicolae i-ar plăcea să pună cadourile în cizmuliţe noi şi comfortabile? Magazinul online Pantofiorul Fermecat ne vine în ajutor, cu un concurs uşurel, ca după Black Friday 🙂 Şi oferă un voucher cadou în valoare de 70 lei. Voucherul poate fi folosit pentru achiziţionarea oricărui produs de pe site-ul www.pantofiorulfermecat.ro, mai puţin produsele care sunt deja în promoţie, în limita stocului disponibil. Valoarea voucherului nu poate fi mai mare de 50% din valoarea produsului.

Regulament: adăugaţi un comment la această postare în care scrieţi ce pereche v-a atras atenţia (de pe site-ul www.pantofiorulfermecat.ro). Numele câştigătorului va fi extras prin tragere la sorţi pe 1 decembrie şi anunţat tot atunci 🙂 (ca să aveţi timp să cumpăraţi cizmuliţele până de Moş Nicolae :D) Succes!

 

1 decembrie ora 14:08 –  Concursul are 10 participanti iar tragerea la sorţi o are câştigător pe Huiban Daniela! Felicitări si sa folositi voucher-ul cu bucurie!

New Bitmap Image New Bitmap Image1

Vă mulţumesc tuturor pentru participare şi vă rog să urmăriţi în continuare blog-ul meu pentru idei, informaţii utile, concursuri şi evenimente. La mulţi ani, România!

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

14 Răspunsuri la “Concurs de Moş Nicolae: Pantofiorul fermecat”

1 decembrie ora 14:08 – Concursul are 10 participanti iar tragerea la sorți o are câștigător pe Huiban Daniela! Felicitări si sa folositi voucher-ul cu bucurie! (in cadrul articolului puteti vedea „dovezile” extragerii)

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și vă rog să urmăriți în continuare blog-ul meu pentru idei, informații utile, concursuri și evenimente. La mulți ani, România!

Buna, puteti incerca si site-ul http://www.sports-gear.ro , gasiti articole copii si articole sportive.

Camelia G

Buna ziua,

ce se intampla cu pantofiorul fermecat, nu mai exista?..:(

Mămica Activă

Din păcate nu știu Nu mai funcționează site-ul?

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: