Linişte în casă, cu aerosoli, poveşti şi fermă din lemn

42799

Anul ăsta obiectivul principal în casa noastră este: sărbători liniştite.  A nu se înţelege tăcere, ci doar calm şi veselie 🙂 (o mică explicaţie care se leagă de credinţa mea în inexistenţa "copilului cuminte şi liniştit" pe care îl invocă unii de Crăciun, atunci când pregătesc darurile). Primul gând e să găsim o jucărie care să se se plieze pe preferinţele Lidiei mele care împlineşte 3 ani în luna cadourilor. Ei îi plac animalele, ca şi mie, de altfel 😀 dar latura ei orientată către tradiţional vine de la ta-su, aşa că se dă în vânt după animalele de la fermă. M-am pus pe căutat şi am găsit un set drăguţ printre jucăriile din lemn de aici, de la Babytrend.

Pe lângă ferma din lemn, reclamele de la TV, bată-le vina (ne uităm doar pe un post de desene animate dar, apropo de asta, cred că o să mă apuc să le fac reclamaţie: de vreo 5-6 luni încoace, jumătate din program e cu publicitate!), i-au plantat în căpşor o sumedenie de chestii, dintre care am pus eu pe lista de cumpărături o broască ce spune poveşti şi cântă. Uneori ni se mai usucă gura şi imaginaţia de la istorisit aşa că-mi pare un adaos bun la poveştile pe care deja i le citim. Oricum, recunosc, e bucurie mare să văd că, în sfârşit, e interesată de cărţi.

În al treilea rând, inspirată de zilele pline de muci prin care tocmai am trecut, deşi nu e un cadou de pus sub brad, dar e unul care se poate utiliza pe termen luuung şi de către toată familia, recomand achiziţia unui "meseriaş" aparat de aerosoli. La o răceală obişnuită, face minuni doar cu ser fiziologic, robinetul din nas şi tusea se opresc în mai puţin de o săptămână. În caz de, Doamne-fereşte!, bronşite, laringite şi altele mai grave, e ca un giuvaier nepreţuit. Bineînţeles, doar după ce aţi vorbit cu medicul despre asta.

Copiii voştri ce cadouri vor primi?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Un răspuns la “Linişte în casă, cu aerosoli, poveşti şi fermă din lemn”

Mie nu-mi plac jucariile din plastic, prin urmare as vrea sa-i fac cadou o masinuta complet din lemn. Sper sa nu fie foarte scumpa

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...