Răsfăţ sau cum a fost la şedinţa de tratament anticelulitic

Nomasvello Unirii

Anul trecut, pentru că alăptam intens şi mă mişcam şi mai intens după Lidia prin parc, a fost, pentru mine, cea mai prolifică perioadă pentru slăbit. Păi în ce alte condiţii poţi să mănânci dulciuri, carbohidraţi la greu şi totuşi să dai jos kg? Daaar treaba cu alăptarea nu putea ţine la nesfârşit aşa că, după ce am ablactat, evident, nu m-am pus direct pe dietă pentru a mă menţine. Aşa că mi s-au întors problemele cu centimetrii în plus pe coapse, fese şi burtă, cu tot cu celulita aferentă (deşi celulita nu e o afecţiune care le dă bătăi de cap doar celor mai plinuţe :D).

Despre tratamentele anticelulitice am auzit eu tot felul de chestii, care mai de care mai adevărate sau greşite dar admit că habar nu aveam cum se desfăşoară o astfel de şedinţă. Cu gânduri destul de confuze am ajuns la Nomasvello , unde am avut ocazia să văd pe propria-mi piele (în adevăratul sens al cuvântului!). Am intenţionat să-mi măsor cu centimetrul coapsele înainte şi după tratament, n-a apucat dar promit să o fac la următoarea şedinţă 🙂

Deci ce am găsit la Nomasvello Unirii: în primul rând, pe Iulia, o persoană luminoasă, degajată, răbdătoare, politicoasă dar fermă, bine pregătită şi  inteligentă, nu doar un operator al aparatelor complicate ci şi cineva cu care poţi dialoga, căreia îi poţi cere sfaturi. De ce insist în direcţia asta? Pentru că eu sunt genul care nu mai cumpără dintr-un magazin dacă reprezentantul nu se comportă profesionist. Aţi putea zice că sunt o fiţoasă. Nicidecum, doar îmi ştiu drepturile de consumator 🙂 Anyway, am ajuns la centrul care e foarte aproape de staţia de metrou dinspre Judecătorie şi nu am început şedinţa propriu-zisă până nu am completat un formular despre istoricul meu medical. În timpul ăsta, am avut o discuţie detaliată despre ce înseamnă celulita, ce înseamnă tratamentele Nomasvello şi cum se încadrează nevoile, dar şi obiceiurile mele, în peisaj.

Pe scurt, celulita, pe lângă că se transmite genetic, e o cauză a sedentarismului, a consumului de alcool, a fumatului, a stresului. Toate favorizează reţinerea toxinelor în organism. Iar celulele de grăsime, care sunt localizate între piele şi muşchi, se umflă ca nişte mici balonaşe cu tot felul de porcării.

Înainte de a vă spune, cu cuvinţelele mele, ce face aparatura Nomasvello, adaug faptul că absolut niciun tratament anticelulitic nu e eficient dacă noi mâncăm, în continuare, neregulat (se recomandă cel puţin 3 mese pe zi: micul dejun cât mai caloric, apoi un prânz normal şi o cină uşoara) sau puţin (dacă mâncăm puţin brusc, după ce ne-am obişnuit corpul cu multă mâncare, o să ne îngrăşăm pentru că organismul va simţi nevoia să pună la loc ce nu-i dăm noi) sau prea gras. Teoria o cam ştim, nu? 😀

O şedinţă de tratament anticelulitic cu LED durează 20 de minute pe o zonă (adică o coapsă, o fesă, un abdomen etc). La început m-a masat vârtos cu un gel pe bază de alge creat de specialiştii Nomasvello din Spania (toate produsele care se folosesc în centre sunt create tot de ei), apoi mi-a pus, la o distanţă foarte mică de piele, aparatul. Lumina verde face drenajul limfatic, iar cea roşie stimularea circulaţiei sangvine. Led-ul comprimă celula de grăsime. Nu se simte decât un aer recişor câteva minute, apoi se încălzeşte. După 15 minute, iar gel, apoi iar luminile respective, pentru încă 5 minute. La sfârşit, o cremă care stabilizează în piele substanţele active din gel. Rezultatul? O piele mai întinsă şi mai luminoasă.

După minim o şedinţă, încep să scadă şi centimetri din circumferinţă. Deci poţi merge şi în regim de "urgenţă", dacă nu-ţi mai vine bine rochia pe care vroiai să o porţi la un eveniment special. Dar celulita revine după aproximativ 2 zile, dacă nu continui tratamentul şi nu urmezi un stil de viaţă sănătos. Se recomandă 12 şedinţe regulate, la aprox 2-3 zile distanţă una de cealaltă. Dacă îl mai combini şi cu LED-ul pentru fermitate, rezultatele sunt pe termen mai lung.

Ah, am uitat să zic: gelul acţionează şi după şedinţa în sine, 2 ore după nu ai voie să mănânci sau să bei nimic 🙂

Experienţa Nomasvello e consistentă: 3 continente, 15 ţări, 12000 de centre (17 deschise în ultimii 4 ani în România). Cea mai mare reţea de centre de înfrumuseţare din lume, specializată în epilare definitivă şi terapii faciale ce utilizează lumina intens pulsată (IPL).

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...