De toate pentru copii într-un singur magazin: catalogul Smyk de Paște

Vânătoarea de ouă a căpătat o nouă dimensiune începând de weekend-ul trecut. Făcând echipă cu Lidia, am descoperit un magazin cu de toate pentru copii: Smyk. Ne-am distrat, ne-am jucat de-a detectivii, iar harta comorii a fost catalogul Smyk de Paște cu reduceri de până la 50%.

Practic, odată ajunși acolo, putem bifa toate cadourile pentru copii cu vârste între 0 și 14 ani. Opțiunile sunt variate, de la jucării până la haine, încălțăminte și accesorii. Lidiei îi rămăsese privirea pe o Barbie cu scaun de stomatolog și pe niște LOL-uri. Eu mă uitam la fustițele roz 😀

SMYK All for kids este brandul polonez lider, iconic pentru copii. Oferta se bazează pe mărcile proprii Cool Club (create de echipa de designeri in-house) și Smiki, care sunt disponibile exclusiv în magazinele SMYK și ale partenerilor de franciză. Lor li se adaugă branduri terțe, recunoscute internaţional, cum ar fi Lego, Hasbro Mattel, Fisher-Price. SMYK All for Kids este prezent pe piaţa din România din anul 2009 acoperind în prezent opt orașe, cu 14 magazine: București (AFI Cotroceni, ParkLake Shopping Center, MegaMall și Promenada Mall), Constanța – Vivo! Mall, Ploiești – AFI, Galați – Shopping City, Timișoara – Shopping City, Deva – Shopping City și Oradea – Prima Shops, Bistriţa – Retail Park B1, Satu Mare Shopping City, Sibiu Shopping City), Baia Mare – Value Centre. (sursa: comunicat de presă Parenting PR).

Fotografiile sunt făcute de Mihai Răitaru

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: