Botez tematic

Acum aproape 4 ani, într-un februarie înzăpezit, la 40 şi ceva de zile ale Lidiei, a avut loc botezul ei. Am avut noroc de un local al cărui manager era foarte de treabă şi ne-am înţeles rapid, aşa că totul a decurs bine, mai puţin faptul că eu a trebuit să fac muulte drumuri până la camera în care era bebeluşul şi înapoi în restaurant (pentru alăptare intensivă 🙂 ) Asta însă nu a ţinut de organizarea evenimentului ci de nevoia buburuzei mele să fiu lângă ea. Chiar buburuza a fost tema botezului, am avut tort cu buburuză, cruciuliţe cu buburuză pentru toţi invitaţii, broşe cu buburuze pentru mine şi bebeluşă iar eu am fost îmbrăcată în ton cu tema, în roşu şi negru 🙂 Eu sunt pasionată de organizarea de evenimente dar în acea zi totul a fost ca un roller-coaster pentru mine. Şi, cum nu mă pricep deloc la partea de bibilit şi creaţie propriu-zisă, planificarea tematicii a fost pe fugă deci minţii mele nedormite de atunci i-ar fi prins tare bine sfaturile şi ideile unei mămici cu experienţă, din ale cărei mâini ies nişte botezuri tematice foarte interesante.

O astfel de curajoasă este Alexandra, despre care am aflat mai multe atunci când a câştigat concursul de promovare a unui startup, Creează în familie, organizat de Work At Home Moms Romania. Deoarece am promis că voi sprijini câştigătoarea printr-un interviu pe blog-ul meu, m-am bucurat să aflu mai mult despre afacerea ei la început de drum, Botez Tematic. Mămica lui Albert mi-a dat şi mie din energia ei pozitivă cu care priveşte totul, mai ales că are un motto cu care mă identific frecvent:

“Fă ceea ce îţi place şi nu va trebui să munceşti nicio zi din viaţa ta!”… este ceea ce trăiesc clipă de clipă de când am acest business. De aceea aş putea spune că am investit doar creativitate, talent şi pasiune infinită care acum ne aduc fericire şi satisfacţii nemăsurate. Dacă vrei să faci lucruri minunate trebuie să iubeşti ceea ce faci!

Hot air ballon

Am fost curioasă cum îşi împarte timpul între pasiunea ei şi a sta cu Albert. Mi-a răspuns, cu înflăcărare: Tot ceea ce fac eu este presărat cu inspiraţie de Albert 🙂 El este prezent în tot ceea ce fac, cu gândul, cu sufletul, cu cuvintele lui nou-învăţate, cu veselia lui, cu zâmbetele lui, cu chiuielile lui, cu joaca lui. Are 2 ani si jumatate şi este sufletul şi viaţa mea. El mă învaţă în fiecare clipă că dragostea este cel mai important lucru din aceasta viaţă... dragostea de viaţă, de joaca, de familie, de ceea ce faci ca să-ţi câştigi existenţa. 

Alexandra creează decoraţiuni personalizate pentru botez, cu anumite tematici. Toate produsele sunt realizate manual având o gamă variată, de la plicuri, meniuri, place-carduri simple sau tip plic pentru dar, mărturii, numere de masă, până la aranjamente florale cu flori naturale, aranjamente florale cu flori din hârtie, decor pentru cristelniţă, lumanari de botez şi multe alte accesorii. Modelele sunt unice şi inedite.

Avem un business care obligă să ai imaginaţie, să creezi încontinuu şi să ai abilităţi tehnice necesare de a transpune aceste gânduri astfel încât să aibă ca finalitate un produs cu totul şi cu totul deosebit.

Am întrebat-o ce tematică îi e cel mai aproape de suflet, pe care a îndrăgit-o cel mai mult dar şi care a fost cea mai provocatoare. Toate tematicile realizate până acum îmi sunt dragi şi le simt aproape de sufletul meu pentru că sunt creaţiile mele în totalitate. Provocări întâlnim la toate proiectele deoarece ele sunt create pornind doar de la inspiraţie. După ce un proiect este conceput el trebuie creat, făcut, desfăcut şi refăcut atât cât este nevoie pentru a-l aduce la perfecţiune. Aici intervin multe variabile începând cu alegerea materialelor, optimizarea formelor şi realizarea detaliilor.

Eu apreciez pasiunea şi profesionalismul, ca două aspecte obligatorii în munca oricărui om. Observ la Alexandra cât de frumos se îmbină:

Pot spune că proiectul ”Avionul” ne-a pus la încercare abilităţile tehnice începând cu realizarea corpului, aşezarea roţilor astfel încât să-şi păstreze poziţia optimă, decupajul în care să introducem aranjamentul floral, aripi şi multe alte detalii. Am măsurat şi iar măsurat, am făcut şi refăcut iar acum pot spune că a ieşit mai frumos faţă de cum mi l-am imaginat. Iar timpul…este cel care ne dublează provocarea dat fiind faptul că proiectele trebuie aduse de la stadiul de ”gând” la produsul care să ofere satisfacţie atât clientului cât şi echipei noastre. Construim know-how şi asta ne place cel mai mult!

Avion

Cuvântul de final îi revine tot Alexandrei:

Dacă iubiţi cu adevărat ceea ce faceţi sigur veţi crea lucruri minunate! Urmaţi-vă visele, oricât de greu vi s-ar părea! Nu este nimic mai minunat pe lumea asta decât să munceşti cu drag, cu plăcere şi în acelaşi timp să poţi fi alături de puiul tău cât mai mult timp!

Fluturi 2

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...