Azi m-am „bălăcit” în bile

Imaginaţi-vă o cameră plină cu bile albe, în care adulţii sunt principalii invitaţi să plonjeze, să facă giumbuşlucuri şi să se joace (iar copiii se scufundă cu totul) 🙂 Aşa e la Piscina Urbană, primul ballpit pentru adulţi din România, un spaţiu de 40 mp cu 100.000 de bile din plastic. Când am aflat că acolo va fi un atelier pentru copii, susţinut de Cristina de la UNAWE (Universe Awareness), am înscris-o imediat pe Lidia, cu dorinţa secretă de a intra şi eu un pic în piscină. Ceea ce am şi făcut, imediat ce am ajuns acolo 😀 Apoi, ea a explorat spaţiul cosmic într-o cameră alăturată (reprezentat prin materiale comestibile), a primit un caieţel drăguţ pentru a continua acasă studiu planetelor iar părinţii şi-au băut cuminţi sucul pe terasă. Mai există şi o cameră de fussball şi jocuri de societate. Mi-a plăcut, inclusiv angajaţii lor, care sunt foarte amabili şi cu chef de a servi clienţii, aşa că mă gândesc să revin acolo, cu prietenii sau colegii de serviciu. Voi în ce locuri de joacă pentru adulţi aţi mai fost?

14075158_1441126002569394_1859358929_o

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 răspunsuri la “Azi m-am „bălăcit” în bile”

Wow, arata super! Auzisem de mai demult de locul acesta, dar articolul tau m-a convins sa il incercam si noi, pare super distractiv. Crezi ca primesc si copii mai micuti, de 3 ani?

Cred că dacă intri cu el, nu ar trebui sa fie probleme, eventual interesează-te dinainte la telefon 🙂

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...