8 lucruri simpatice din culisele Iarmaroc Zen

Pentru că Iarmaroc Zen a ajuns la cea de-a cincea ediție, se presupune că echipa de organizare a câștigat ceva experiență 😀 Inevitabil însă, experiența vine mereu la pachet cu întâmplări de tot felul. Așa că le-am provocat pe fete să-mi spună câteva chestii funny din culisele celui mai cool târg pentru părinți și copii, din București.

8 lucruri simpatice din culisele Iarmaroc Zen

 1. La fiecare ediție, copilașii noștri se îmbolnăveau în același timp, de obicei cu 1-2 săptămâni înainte de Iarmaroc (să zicem nu cea mai zen perioadă) chiar și de aceeași boală. Refuzăm să credem că starea noastră de spirit a "contribuit" :)) . Trăim în negație încă... 😀

 2. La ediția din vară eram suspect de relaxate în ultima săptămână. Chiar ne întrebam dacă sigur nu am uitat ceva de făcut. Se pare că am îmbunătățit mult procesele, am mărit echipa și am învățat de la o ediție la alta...Mai avem de învățat și să ne bucurăm să ne relaxăm .....fără să fim suspicioase :)).

 3. Copiii noștri cred că mergem zilnic la un birou Iarmaroc, unde avem din belșug înghețată și jucării.

 4. Cristina Niculae, a fost mai întâi părinte expozant și fotograf la prima ediție Iaramroc Zen. De la ediția #2 s-a alăturat oficial echipei inițiale (Adelina Oane și Andreea Ciocan). Ediția aceasta, deși Cristina are un bebe doi de o lună și un toddler de 4 ani acasă, a muncit cot la cot cu intreaga echipă. Este eroina noastră!

 5. La edițiile de iarnă, cu o seară înainte de amenajare, la locăție Nod makerspace, deși e în noiembrie, ne punem colinde în boxe.

 6. La o ediție ni s-a întâmplat să uite un expozant să vină, în ciuda tuturor reminderelor noastre 

 7. Punem mereu pariuri câte bilete vindem - câștigătoarea dă o înghețată :)))

 8. Deși organizăm Iarmaroc Zen de la ediția 2 în același loc, la fiecare ediție măsurăm sala... chiar și de 2 ori! :))

Mai multe despre Iarmaroc Zen - ediția #5

Când și unde: 24 noiembrie la Nod markerspace (interval orar 10:00 - 19:00)

Activități și expozanți, pe categorii

Categoria 0-2 ani

 • Evaluare kinetică, haine și jucării pentru bebeluși: Green Vibe Medical (evaluare kinetică gratuită), FlavBebe (jucării și mobilier Montessori, NumNum - bebeart.ro (diversificare); Bebeorganic.ro (hăinuțe), Manouk, Pedilactis (consultanță baby wearing), Mom O’Clock (jucării), Boribon, VulpToys, Avarca -Claudia M.
 • Tunsori gratuite pentru bebeluși: Salon Londra 17
 • Ateliere diverse și spații de joacă organizate de: Evertoys, Alphas Kindergarten, BookTree, Fabulafia, Handmade4them, Pictează 3D.

Categoria 2-10 ani

 • Ateliere distractive de educație financiară organizate de Școala de Bani - BCR.
 • Haine cu reduceri de sezon, chic și comode, sezoniere. Materiale prietenoase cu pielea, din lână, bumbac organic și alte minunății croite și cusute cu pasiune, oferite de: Little Bandit.ro; Cajuki; Meg Wi Baby; The Black Sheep; Naturici; Woolver; Gălbenuș; mokoFUN; Bebeorganic; Croshette; Karamooch; Miss H; Lilutesa; Roviel; Handmade4them; Mottom, Avarca - Claudia M.
 • Încălțăminte sezonieră: Avarca; Cajuki, Naturici, Little Bandit.ro, Mottom.
 • Cărți și cărticele, boardgames: BookTree; Editura Frontiera; Fabulafia; Boribon, Anca Blaga.
 • Lumea Jucăriilor și Imaginației: jucării diverse, elemente de decor pentru camera copilului, organizarea spațiului: VulpToys, Evertoys, Mottom, Boribon, Jucărie la cutie, Mico Store, Manouk - Handmade for You.
 • Ateliere diverse și spații de joacă: Evertoys, Alphas Kindergarten, BookTree, Fabulafia, Mom O’Clock, Handmade4them, Pictează 3D.
 • Tunsori gratuite pentru copii și împletituri fetițe: Salon Londra 17.

Părinți și Bunici

 • Haine, accesorii si cosmetice: BooLina; The Black Sheep, Cajuki Shop, Galbenus, Avarca - Claudia M, Croshette, Anastasia's Illustrations, Mokko Atelier, CDiem, BlueLily.
 • Încălțăminte si accesorii sezoniere din piele: Avarca - Claudia M.
 • Agende personalizate și papetărie: Colorful Mind;  Anastasia's Illustrations.
 • Healthy Food & Drinks: Zumm - Miere; Tartelicious; Mixology - Coffee & Drinks ; Merinde Street Food; Loca - Guiltfree Cakes & Pastry; Thermomix România – București; MamaPan - Brutăria cu maia.
 • Make-up pentru mămici si bunici - AM makeup - make up gratuit pentru mămici.

Ne vedem acolo? După ce votăm, desigur 😀

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...