Un pic de pulbere de diamant…pe tenul meu

IMG_0150

Recunosc, eu şi saloanele sau clinicile de înfrumuseţare nu avem nimic în comun. În afară de clasicul tuns sau şi mai clasicul epilat nu prea calc pragul vreunui salon. Dar Cristina m-a convins (pe mine şi pe alte mame bloggeriţe) să ies din casă într-o sâmbătă leneşă şi să intru într-unul din locurile alea din care cică ieşi mai frumoasă 🙂 Nu eram foarte convinsă de aspectul ăsta până nu am văzut-o pe dna Mariana Toma, directorul general Biothecare Estétika Bucureşti. O doamnă care are o fată cu câţiva ani mai mică decât mine dar care purta cu eleganţă o rochie în care eu nu voi visa să încap vreodată cu graţie (cea din dreapta imaginii de mai sus). Ce mi-a mai plăcut: dânsa e chimist de meserie şi a mai văzut creme şi tratamente la viaţa ei. Asta şi faptul că au o echipă de medici care recomandă tratamente personalizate, non invazive şi, desigur, bio, sunt un plus pentru franciza spaniolă cu peste 200 de centre în lumea întreagă.

Mi-a mai plăcut că domnişoarele care aplică procedurile sunt tare zâmbăreţe (întotdeauna mă uit la cum se comportă angajaţii ca să-mi dau seama de calitatea angajatorului), în condiţiile în care lucrează deja de 2 luni acolo, deci nu sunt chiar la început. Thumbs up pentru şefii lor! 🙂 M-am bucurat să le văd, altfel decât la televizor, pe Marina Almăşan şi pe Iuliana Marciuc care mi s-au părut naturale, aşa cum le ştiam de pe vremea când mă mai uitam la TVR. Păreau încântate pe bune de ceea ce se întâmplă la Biothecare aşa că tind să le cred (hm, după 4 şedinţe de remodelare corporală să-ţi iei haine cu câteva măsuri mai mici nu e de ici de colo! cel puţin aşa declara Iuliana Marciuc).

Preţurile nu sunt nici prea mici, nici prea mari pentru ceea ce oferă salonul dar sincer, cred că femeile, mai ales mămicile, merită să încerce salonul dacă simt nevoia de un picuţ de "tuning" sănătos 🙂

IMG_0216

Şiii daaa, ce m-a dat pe spate (la propriu, pentru că am stat întinsă :D) a fost faptul că am câştigat tombola şi am beneficiat de o demonstraţie gratuită de microdermoabraziune cu pulbere de diamant pentru tenul meu care nu mai fusese niciodată atins de vreun aparat de genul ăsta. Şi a fost taare bine 🙂 Mai jos, domnişoara îmi picta pe faţă o mască după tratamentul cu un aparat ce pare un iubăreţ care pupă un pic mai apăsat 🙂

IMG_0201

Mulţumesc Cristinei pentru invitaţie, doamnei Toma pentru găzduirea călduroasă la Salonul Biothecare Estétika Bucureşti (şi pentru cadoul de mai sus, pe care îl pot considera un mărţişor timpuriu) şi sponsorilor: minifashion.ro şi flormarcosmetics.ro.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Un răspuns la “Un pic de pulbere de diamant…pe tenul meu”

Mă bucur că ţi-a plăcut. Cei drept, merităm câte un răsfăţ. Înainte de a mă lăsa pe mâna lor, am verificat piaţa şi, să ştii, au cele mai mici preţuri la serviciile pe care le oferă. Ţi se pare mult, de ex, 50 de lei pt o şedinţă de masaj de aproape o oră? Şi la IPL preţurile sunt suuuper!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...