Un ajun de Mărţişor relaxa(n)t şi vesel

2015-02-28 11.27.55

Azi la ora 11:10 am ajuns, cu o mică întârziere, la Sala Dalles, o locaţie foarte accesibilă pentru noi. Am regăsit o Ioana Ginghină la fel de zâmbitoare şi prezentă aşa cum o ştiam, grăbită să suplimenteze numărul de tuburi cu lipici pentru atelierul de confecţionat mărţişoare (în caz că vă întrebaţi, da, mânuţele grăsune din poza de mai sus sunt ale Lidiei :D). Am urcat printre standurile apetisante de la târgul de 1 Martie şi am văzut mesele cafenelei pline de copii şi hârtie creponată colorată.

2015-02-28 11.28.40

 

Am observat amabilitatea şi degajarea colegelor Ioanei din echipa MiniArtShow şi am ascultat povestea creativă a Ioanei despre ce înseamnă firul roşu cu alb al mărţisorului (pot să vă divulg doar că e cu un zmeu şi cu un prinţ dar o puteţi întreba mâine mai multe detalii, am auzit că pe 1 Martie copiii învaţă să înşire mărgăritare).

A fost o dimineaţă cu soare şi calm în care părinţii şi-au vegheat puii tare concentraţi sau au dat o raită prin expoziţia de la Dalles ori, pur şi simplu, au stat la cafenea alături de gândurile lor. Copiii au avut la dispoziţie materiale din belşug pentru a se juca în voie cu hârtii şi lipici iar, la final, am primit şi şnururi pentru mărţişoarele create (cu ocazia asta am învăţat şi eu cum se face funda cu 2 ochiuri :D).

2015-02-28 12.01.19

2015-02-28 11.27.46

Echipa MiniArtShow este, timp de 2 săptâmâni, găzduită de Sala Dalles în cadrul Festivalului Primăverii, pentru a bucura copiii dar şi adulţii cu mici spectacole/ateliere pe teme specifice începutului de primăvară. Dacă nu v-aţi înscris încă pentru că nu ştiţi ce evenimente au pregătit, aici găsiţi programul: http://miniartshow.ro/events/

2015-02-28 12.03.55

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...