Toamna, un anotimp bun pentru învățarea limbii engleze

Parcă furtuna de afară vrea să ne amintească faptul că e cam gata cu joaca, se apropie timpul pentru chestii mai serioase. Sau nu neapărat, pentru că învățatul, care vine implacabil odată cu anotimpul ploios, poate fi și distractiv. Cum spuneam în articolul anterior, pentru mine lecțiile de engleză erau o plăcere. Iar în momentul de față, cursurile adresate copiilor sunt gândite în așa fel încât să stârnească receptivitatea și curiozitatea micilor participanți. În plus, până de Crăciun, puterea de concentrare e la cote mai bune, după relaxarea din vacanță 😀

Cei de la English Kids Academy turează motoarele în luna septembrie. Mâine, pe 4, începe ultima săptămână de cursuri intensive de vară iar pe 25, cursurile de limba engleză care acoperă tot anul școlar. Ele au loc săptămânal, câte 2 ședințe, pe următoarea structură, în funcție de vârsta și pregătirea copilului:

  • Sing & Play (alături de părinte, de la 6 luni la 2 ani);
  • Wiggle & Grow (de la 2 la 3 ani);
  • Laugh & Learn (de la 3 la 4 ani);
  • Playful English (de la 4 la 7 ani);
  • Happy English (de la 8 la 14 ani);
  • English for Teens (de la 15 la 18 ani).

Mai mult decât atât, EKA oferă EVALUĂRI GRATUITE pentru copii, înainte de începerea cursurilor, în oricare dintre cele trei centre ale lor din București: în zona Tineretului, în zona Victoriei-Ion Mihalache sau Lujerului.

Eu am înscris-o deja pe Lidia la cursul 2017 - 2018, pentru că sunt convinsă că școala nu poate acoperi în mod corespunzător metoda de predare a limbii engleze pentru un copil activ și curios. Abia aștept să văd cum va fi. Prețurile sunt chiar rezonabile.

Mai ales că știu că EKA pune la bătaie experiența dascălilor din Londra și a specialiștilor din România, pentru a-i ajuta pe copii și pe adolescenți să vorbească limba engleză corect, fluent şi convingător. Am auzit că rata de promovabilitate a fost de 100% la examenele Cambridge, susținute de elevii EKA între anii 2010-2017.

EKA este SINGURUL centru de limbi străine cu 8 puncte de excelenţă în inspecţia independentă EAQUALS, instituţie cu sediul în Marea Britanie care acreditează excelența în predarea limbilor străine.

Dacă vă gândiți la motive pentru care să mai așteptați puțin, nu prea aveți șanse, pentru că cei de la EKA și-au făcut și blog, unde sparg miturile despre învățarea unei limbi străine și adaugă informații utile legate de acest subiect.

Vă recomand cu drag să vă adresați lor pentru detalii concrete și înscrieri, la englezapentrucopii@ih.ro sau 0723 900 204

 

Sursă foto: Pexels

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...