Şcoli de vară în Bucureşti

Îmi propusesem să mă ocup de materialul de mai jos înainte de terminarea anului şcolar, dar n-a fost să fie. Totuşi, dacă încă nu v-aţi hotărât ce şcoală de vară să alegeţi pentru copiii voştri, având în vedere că de mâine se deschid majoritatea, poate vă este de ajutor, ca punct de pornire, compilaţia pe care am făcut-o.

Primele 4 sunt recomandări (unde am fost cu Lidia sau cunosc personal detalii despre ele)

  • SAGA de Vară de anul acesta a pornit de la ideea nebună conform căreia timpul s-ar putea comprima şi ultimii 50 de ani s-ar fi putut scurge în 5 minute, astfel, învârtind roata timpului, descoperirile istorice de acum 150 de ani s-ar fi putut întâmpla acum 15 minute. De la oamenii cavernelor, până la Steve Jobs, în această vară cei mici află secretele comunicării! În sectorul 1 este SAGA Primăverii iar în sectorul 2, SAGA Baba Novac. Am scris despre Claudia Chiru, fondatorul SAGA Kid, aici.

  • Lycetuff Edu Center (sector 1) au programul Life training for Kids – Summer School, un concept inovator de educaţie integrată, holistică, prin abordarea fiecărui aspect al vieţii interioare a copilului (mental, emoţional, lingvistic, armonie interioară), al dezvoltării fizice şi interacţiunilor sociale. Ei sunt cei la care a fost Lidia vara trecută şi am scris cu drag despre experienţă aici.
  • Clubul de Vară de la Clubul Copiilor Isteţi (sector 1) e o a treia variantă pe care o recomand, Lidia a participat acolo la atelierele Curcubeul emoţiilor, ne-a plăcut tare mult.

sursă foto

  • Genius Afterschool – este relativ aproape de unde ne-am mutat noi (sector 6), au o curte mare şi gazde primitoare, deci cochetăm cu a o duce pe Lidia acolo. Dacă se va concretiza, promit să revin asupra subiectului cu o recenzie 🙂

În rest, pentru a vă facilita căutarea, am făcut o selecţie pe sectoare după şcoli de vară deschise în 2017 şi am adăugat link-urile către ele. Repet, am avut la bază strict rezultatele de pe google, nu am informaţii, nici pro nici contra, despre locaţiile de mai jos. Dacă ştiţi/aflaţi voi ceva despre ele sau altele pe care le-am omis, vă rog să-mi transmiteţi şi cu drag actualizez lista.

Sectorul 1

Sectorul 2

Sectorul 3

Sectorul 4

Sectorul 5

Sectorul 6

Acestea fiind zise…ce dacă plouă mocăneşte, hai cu distracţia la şcoala de vară!  🙂

sursa foto

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

One Reply to “Şcoli de vară în Bucureşti”

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: