Mama branding

PersonalBranding-theanti-socialmedia

Brand de firmă, brand de ţară, branding personal, branding everything. Totul este branded în ziua de azi. Pentru că suntem într-o continuă competiţie prin tot ceea ce facem. Inclusiv când vorbim despre noi sau copiii noştri. Al meu e mai gras, al tău are mai mulţi dinţi, eu am părul mai voluminos după naştere, tu ai slăbit mai multe kg şi toooot aşa. În vâltoarea de informaţii şi comparaţii, uneori mai uităm faptul că ei sunt unici. Şi noi la fel. Şi atunci simţim nevoia să ne „arătăm muşchii” printr-un branding al propriului fel de a fi, în relaţia cu copiii noştri. Nici eu nu fac excepţie, dovadă fiind blogul de faţă 🙂 Doar sunt mămica activă, nu? 🙂 Şi atunci care e rostul postării de azi? Un note to self şi către toţi cei care sunt de acord cu mine: singurele persoane pe care trebuie să le convingem de autenticitatea şi unicitatea noastră ca părinte sunt copiii noştri. Cei mai critici „clienţi” dar şi cei care ne urmează exemplul, voit sau nu. Pentru că în ei se reflectă tot ceea ce facem, ei preiau o mare parte din ceea ce suntem noi, adăugând bineînţeles, nota lor de unicitate.
Deci „branded mama” or not? Da! Dar cu un scop, acela de a fi un exemplu de urmat de către cei mici. O mamă care ştie că propriii copii au nevoie să fie ghidaţi dar şi lăsaţi să-şi găsească propriul brand, cel care îi defineşte, fără urme de falsitate sau ceva forţat. O mamă care nu se sfieşte să îşi arate defectele dar care face mereu eforturi de a-şi îndrepta comportamentul când greşeşte faţă de cei mici sau oricine altcineva din jurul său şi de a evolua cu fiecare ocazie care apare. O mamă care e conştientă că nu e perfectă, că acţiunile sale pot da uneori greş şi că nu va fi mereu în preajma copiilor ei să îi ocrotească de orice. Dar prin sprijinul acordat şi iubirea necondiţionată, aceştia vor avea întotdeauna la cine să revină atunci când au nevoie. O mamă care are propriul set de valori la care nu renunţă dar care ştie să şi le prioritizeze şi să fie flexibilă atunci când pe primul plan sunt înţelegerea şi respectul în relaţia cu copiii. Şi, prin faptul că mama are o personalitate proprie, unică şi autentică, pe care nu se aşteaptă ca cei mici să o replice întocmai, copiii vor înţelege importanţa integrităţii şi a coloanei vertebrale.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: