Laura Bucur, mămica târgului Love Yard Sale

În adolescență își vindea din hainele care îi erau de prisos, iar în timpul facultății își crea singură piese vestimentare. De aici, următorul pas pentru Laura Bucur a fost comunitatea Love Yard Sale, "târg de lucruri care au fost (și încă mai merită să fie) iubite". 

Mă știți curioasă în privința mamelor care își pun în practică pasiunile și fac din asta un succes. Așa că am vrut să aflu mai multe detalii despre Laura, care a acceptat să-mi acorde un mini-interviu.

Love Yard Sale

Hainele, în diverse forme, au fost nucleul pregătirii ei profesionale

"Dacă mă întrebi pe mine nu aș ști nici eu cum să mă prezint mai bine. Pe diploma mea de licență scrie că sunt pictor, dar lucrez de peste 10 ani în domeniul publicității - art director/grafician.
Primul hobby a fost acela de a avea blog, inițial de fashion, apoi virat și spre parenting. Rolul de mamă m-a făcut, culmea, să-mi doresc mai multe chestii pe care să le fac cu mâna mea, pe lângă job. Când era Eva mică, acum vreo 6 ani, am început să pictez dresuri și a luat naștere Ham Ham. Apoi mi-am dorit și mai mult și s-a născut Love Yard Sale."

Love Yard Sale este, pentru Laura, ceea ce făcea încă de mică dar fără să conștientizeze acest concept

"Practic dacă eu îmi doream ceva de îmbrăcat sau de încălțat, nu mă duceam neapărat la mama să-i cer bani, îmi vindeam hainele pe care nu le mai purtam. Dacă mă întrebi cui, era relativ simplu, întrebam prietenele care – culmea! - răspândeau vestea mai departe. Mai erau și consiganțiile pe acea vreme. Și așa îmi făceam rost de bănuți cu care cumpăram ce-mi doream.
A, să nu uit, Love Yard Sale este și oaza mea de evadare."

Este un brand construit de la zero care și-a păstrat unitatea în cei 3 ani de existență

"Chiar dacă voi fi subiectivă pot spune că identitatea (doar asta îmi e meseria) este primul element diferențiator pe piața târgurilor de profil.
Un alt element important este interactivitatea. În ziua târgului postăm poze cu produsele de la târg, practic suntem live. Lumea vede, întreabă și vine în vizită special după acel produs."

Love Yard Sale

Pe 4 noiembrie, expozanții de la Love Yard Sale sunt bloggerii

Printre ei, hop și eu cu fii-mea. Încă mai strângem ce vom pune la vânzare dar cu siguranță vor fi haine de damă, hăinuțe de copii și jucării. Lidia are în plan să-și maximizeze veniturile, ca să-și cumpere alte jucării 🙂 Iar șifonierul meu de-abia așteaptă să primească noi achiziții, așa că o să fiu cu ochii în patru pe la celelalte "tarabe". Nu degeaba mi-am propus slow fashion pentru următoarea perioadă.

Haideți și voi! Cu cine mă văd la Love Yard Sale sâmbăta viitoare?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 răspunsuri la “Laura Bucur, mămica târgului Love Yard Sale”

Laura

Foarte fain a ieșit, parcă nu e vorba despre mine. :))
Abia aștept să ne vedem sâmbătă.

Alex Baran Petrescu

Fac tot posibilul sa ajung si eu

Alexandra Surdu

Buna ziua!
Am vazut azi 21 iulie 2019 la TV ca ati organizat un targ pentru haine second hand, dar nu stiu unde ati organizat acest targ si daca as putea sa aduc si eu cateva haine noi spre vanzare ca m-am ingrasat si nu mai mi se potrivesc – as avea nevoie de bani sa-mi cumpar alte haine chiar de la dvs. – astept un raspuns in acest sens- va multumesc- o zi frumoasa!

Mămica Activă

Bună ziua, Laura organizează de 1-2 ori pe lună târgul Love Yard Sale, de obicei la Copper’s Pub (Bd. Hristo Botev nr. 25), puteți urmări aici când are loc următorul târg: https://www.facebook.com/iloveyardsale/ sau intrați pe grup și puteți vinde și acolo, online https://www.facebook.com/groups/LoveYardSale/

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...