LaMami.ro, un nou magazin online cu hăinuțe vesele pentru copii (P)

Între comoditate și eleganță, de cele mai multe ori o aleg pe prima. Însă oricât de free spirit aș fi eu, atunci când vine vorba de copii îmbrăcați drăgălaș, mă topesc. Cum să nu aibă cei mici în garderobă și niște piese vestimentare care să le pună în evidență fălcuțele pufoase și ochișorii plini de viață? Astfel de hăinuțe simpatice am găsit pe site-ul LaMami pe care vă invit și pe voi să-l explorați.

Deocamdată, majoritatea articolelor sunt pentru vârste mai micuțe, de la 6 luni la câțiva ani. Magazinul este destul de nou pe piață așa că gama se va diversifica în curând. Cât despre prețuri, mi se par foarte accesibile.

Ținute de Sărbători pentru copii

Haine pentru fetițe

Serbările și ședințele foto de Crăciun sunt în toi, urmează masa de Crăciun în familie, iar petrecerea de Revelion e aproape.

Dacă Lidia mea ar fi fost mai micuță, rochița roșie din antet i-aș fi ales-o pentru evenimente unde se fac fotografii multe, pentru că are o culoare mai aprinsă.

Rochia roz cu iepuraș somnoros mi se pare atât de dulce pentru party-ul de final de An.

Stilul celei de mai jos e relaxat și strengăresc, potrivit pentru o petrecere în familie, unde copiii aleargă și se joacă.

Haine pentru băieței

Dacă aș fi avut băiat, compleul format din cămășuță roșie și pantaloni cu bretele mi s-ar fi părut super-drăguț pentru o serbare.

Articolele vestimentare confortabile pentru întâlniri reușite în familie sunt, cu siguranță, unele dintre cele de mai jos.

Pentru un aer de pici cool, setul în carouri, cu glugă, e exact ce trebuie. 😁 Toate hăinuțele din poze sunt disponibile de achiziționat din magazinul online LaMami.

Voi cum vă îmbrăcați copiii de Sărbători?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...