Kids Land Fest III (7-8 septembrie)

Ultimul weekend înainte de începerea școlii trebuie să fie memorabil 😆 Având asta în minte, BluParty.ro și Asociația Culturală Sarang Hanguk organizează Kids Land Fest pe 7 și 8 septembrie, în parcul Bazilescu. Intrarea este liberă. Copiii, dar și cei care îi însoțesc, se vor bucura de activități și ateliere creative, spectacole de magie, arte marțiale și mișcare în aer liber, demonstrații de dans, recitaluri de muzică și concursuri cu premii. Între timp, adulții pot face shopping de la branduri locale, artizane, handmade.

Tema evenimentului: Back to School – educație prin recreere.

Ce activități vor fi la Kids Land Fest

Ateliere creative și educative pentru copii

  • BluParty, organizatorii de petreceri pentru copii, le-au pregătit celor mici ateliere în cadrul cărora se vor putea implica activ în povești, trecând din rolul de spectator în cel de artist. Ei vor avea ocazia să își dezvolte creativitatea și îndemânarea prin lucru manual și se vor putea întoarce acasă cu o amintire creată chiar de ei.
  • Copiii vor putea participa la ateliere de olărit și pictură pe apă, artă florală, artă corporală cu henna, face painting precum și alte surprize.
  • Părinții se pot distra și ei cot la cot cu cei mici, pentru că activitățile sunt gândite să fie pe placul copiilor, dar și al adulților.

Spectacole de magie
Copiii vor descoperi cât de surprinzătoare este magia și vor explora, alături de scamatorul Cristian DeNis, limitele imaginației.

Recitaluri de muzică și dans la scenă
De la festival nu vor lipsi muzica și dansul, atât de importante în dezvoltarea cât mai armonioasă și completă a unui copil, prin cultivarea colaborării, respectului, emoțiilor și compasiunii.

Demonstrații de Taekwondo – artă marțială coreeană
Clubul Sportiv Evolution Taekwondo Team va fi prezent la festival cu demonstrații de artă marțială, care contribuie la dezvoltarea spiritualității, disciplinei, responsabilizării și autocontrolului celor mici.

Concursuri cu premii
Participanții vor putea câștiga numeroase premii oferite de SOLARIS PLANT, Boribon, Asia’n Bucate, Amos România, Profy Way of HR M&Events.

Shopping alături de branduri locale, cu produse handmade, artizanale
Cei ce nu vor sa plece acasă cu mâna goala pot face o plimbare pe Aleea Expozanților, unde participanții la eveniment vor putea descoperi produse handmade unicat pentru casă și familie, lucrate de maeștri artizani.

Experiențe culinare inedite
Vizitatorii se vor putea delecta cu o zonă de food cu rețete reinterpretate sau artizanale foarte creative (înghețată artizanală, hot dogi reinterpretați, personaje din vată de zahăr).

Sperăm ca aceste activități, cât și partenerii evenimentului să aducă un plus de culoare celei de-a treia ediții a Kids Land Fest.” spune Alexandra Timofte, Manager BluParty.

Partenerii evenimentului:
Asociatia Artia, Ateliere pentru copii by Sarang Hanguk, BluParty.ro, BNI România, Camera Luminoasă, Imagine Art Center, Red’s Flowers, Tipografia IndArt, Școala de Meșteșuguri, Tradiții și Olărit Cristian Munteanu, Clubul Sportiv Taekwondo Team, Cabinet Individual de Psihologie Natalia Bajenaru, Uber Pixel, Fathia, Magic Spot, Bio Aleea, Proactive Marketing Solutions, Octobus van, Butoiul cu Înghețată, Senzații dulci by Ciricli, Coffee Bike Romania, Henna Journey.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: