Invitaţie la un atelier în cadrul Târgului WAHM

10526160_604683739647957_143633860907861212_n

Despre Asociaţia WAHM Romania v-am tot povestit şi sunt tare mândră de ei că le merge din plin şi sunt pe val cu evenimentele. Acum organizează

primul târg din România dedicat promovării în exclusivitate a serviciilor şi produselor realizate de mame care lucrează de acasă.

Un proiect care aduce alături atât mici business-uri creative cât şi ateliere utile, plus alte surprize. Ca un partener de seamă ce le sunt, îi susţin cu mare drag şi ofer o invitaţie gratuită la un atelier la alegere din programul de aici (http://wahm.ro/primul-targ-work-home-moms-12-iulie-2014-bucuresti/), unei mămici care o să mă convingă printr-un comment la această postare cum că merită din toată inima să ajungă la eveniment.

Dar cum sunt sigură că nu voi fi obiectivă în alegerea celui mai din suflet comentariu, o să trag la sorţi 🙂 Aşa că vă rog să-mi lasaţi mai jos un gând de-al vostru până peste 2 zile, adică joi (10.07) seara. Iar vineri voi anunţa câştigătoarea.

Oricine poate vizita târgul, aşa că luaţi de citiţi aici mai multe detalii. Şi nu uitaţi să verificaţi lista de ateliere şi să-mi scrieţi mai jos la care vreţi să participaţi şi de ce, până poimăine la asfinţit. Să avem o noapte cu somn lin.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

2 răspunsuri la “Invitaţie la un atelier în cadrul Târgului WAHM”

Mihaela

Draga mea Oana, mie mi-ar placea sa particip la fiecare atelier deoarece fiecare prezinta o tema f folositoare pentru mamici si distractiva pt pici In ultima perioada , imi doresc foarte mult sa pot incepe si eu sa lucrez ceva acasa ( stii tu de ce ) si cred ca la acest eveniment as avea cea mai potrivita inspiratie

Mihaela, fiind singura participanta, e, desigur si castigatoarea 🙂 Felicitari, Mihaela!

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...