Tombolă în sprijinul copiilor internați la secția de neurochirurgie Marie Curie

Tombolă în sprijinul copiilor internați la secția de neurochirurgie Marie Curie

Creierul unui copil e delicat și în permanentă dezvoltare. E de necrezut că uneori, afecțiunile neurologice necesită operații pe creier la vârste atât de fragede. Micii pacienți, dar și cadrele medicale au mereu nevoie de susținere. Asociația Comunitatea Noastră organizează lunar o tombolă în sprijinul copiilor internați la secția de neurochirurgie a spitalului Marie Curie București.

”Fundraising pentru Neurochirurgia Pediatrică” își propune strângerea de fonduri pentru achiziția de echipamente și consumabile medicale (când nu pot fi cumpărate în timp util de către spital). În plan secundar, programul conține și componenta de susținere a formării continue a echipei medicale de pe secție și de la blocul operator.

Sursa și mai multe detalii

La tombola din cadrul Programului de Fundraising pentru Neurochirurgia Pediatrică din Spitalul de Copii Marie Curie, putem participa prin cumpărarea unui bilet digital de numai 20 de lei. Luna asta, începe astăzi, 23 ianuarie și ține până pe 30 ianuarie, iar premiul, în valoare de 640 lei, constă în produse realizate în cadrul Atelierului Caritabil Terana.

Povești și inițiative în sprijinul copiilor internați la secția de neurochirurgie a Spitalului Marie Curie

Sursă foto antet

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...