Impresiile mele despre Sculptor, în lupta cu celulita

„Feminitatea vine din autoacceptare”…a tronat un timp pe cover-ul de la pagina mea de Facebook. Da, e nevoie de un anumit nivel de conștientizare pentru a te simți bine în pielea ta. A nu se interpreta însă „las-o așa că merge”. Nu suntem perfecte și asta e în regulă. Uneori, totuși, putem face niște eforturi moderate pentru a evolua.

Probleme cu silueta

N-am fost niciodată trasă prin inel dar acum sunt mai departe ca oricând de cuvântul „silfidă”. Cred că e prima vară când nu mă grăbesc să ajung la mare sau la ștrand. Pe lângă faptul că sunt pufoasă rău, celulita a devenit și mai vizibilă, pe pulpe, coapse, brațe și lista poate continua. Sunt o clepsidră apetisantă, știu, dar de niște kilograme tot aș prefera să mă descotorosesc.

Ce e de făcut

Sportul intens și dietele stricte nu sunt opțiuni viabile pentru mine. Nu-mi luați plăcerea de a mânca! 😀 Ce-i drept, nu mi-ar strica mai multă atenție la combinațiile de alimente. Și eliminarea produselor de panificație și patiserie, ar da roade. Multă apă, puține dulciuri…asta îmi iese mai bine. Mai am de găsit niște activități sportive care să nu-mi supere coloana și articulațiile. Dar mi-e clar că orice schimbare, chiar și slăbitul, are nevoie întreținere sau remodelare corporală. Pielea nu e atât de elastică pe cum ne-am dori deci trebuie ajutată.

Lucrurile au devenit mult mai clare după ce am discutat cu Ramona, de profesie kinetoterapeut. În timp ce mânuia cu dexteritate aparatura de la Keiko Slim Spa, mi-a explicat cu răbdare ce se întâmplă în corpul meu. Când celulele grase sunt prea multe, ficatul nu mai face față. Nu le mai poate sintetiza și trimite afară din corp, așa că majoritatea se adună prin zonele pe care le știm deja: abdomen, fese, etc.

Cum funcționează Sculptor

Aparatul din imagine are mai multe funcții în remodelarea corporală:

  • HImFU, pe bază de temperaturi înalte, care topește rapid celulele grase – devin mici și se duc înapoi spre ficat pentru a fi eliminate
  • CrioRadiofrecvența, care alternează temperaturile înalte cu cele joase și ajută la netezirea aspectului exterior (pa pa „coaja de portocală”)
  • Dermohealth, un masaj viguros, mai profund decât cel anticelulitic manual, cu rol de tonifiere și drenaj limfatic

În funcție de corpul fiecărei cliente, specialistele Keiko stabilesc un program adecvat. E nevoie însă de ședințe regulate, de 2-3 ori pe săptămână, pentru ca tratamentul să aibă efect. Pe site-ul Rowe, lideri pe piața de beauty, sunt detalii tehnice concrete despre Sculptor.

Impresiile mele

De transformat, nu m-am transformat, sunt tot eu 🙂 Cu câțiva centimetri mai puțin, deși, din cauza programului încărcat și a unei răceli enervante, nu am respectat cu sfințenie periodicitatea vizitelor. Am decis, împreună cu Ramona, să lucrăm la aspectul părții de sus a picioarelor, mai ales pe interiorul pulpelor. Celulita s-a mai redus dar pentru rezultate spectaculoase trebuie să am grijă la ce, cum și când mănânc. Mi-a recomandat să fac ceva mai multă mișcare, chiar dacă înseamnă să merg pe jos 1-2 stații în plus. Practic, în corp, celulele sunt încă sub efectul terapiei și la câteva ore după încheierea lui.

Cum am simțit fiecare procedură

În primul rând, precizez că niciuna nu a fost pe frecvența maximă (sunt o sensibilă, deh 😀 )

  • HImFU: un fel de înțepături, diferite ca intensitate de la o zi la alta. Când eram obosită sau în perioada apropiată menstruației, le-am simțit mai puternic. Nu-i de mirare că e cea mai eficientă, fără un pic de durere, nu e plăcere apoi 🙂 În general, e suportabilă.
  • CrioRadiofrecvența, preferata mea. O stare de relaxare combinată cu senzația că mușchii lucrează.
  • Masajul transfermic Dermohealth exact așa se simte, ca un fel de aspirator forțos care trece prin toate straturile pielii și le frământă bine. Nu e foarte confortabil dar plecam de acolo mai ușoară.

Remodelarea corporală e o cursă lungă. De ce să ne mințim, e aproape imposibil să ne păstrăm zvelte, naturale și fresh. O dată cu înaintarea în vârstă, organismul tânjește după atenție. La fel cum dupa 30+, ne maturizăm psihic și ne regăsim pe noi însene după ani de zbucium, corpurile noastre merită prețuite și răsfățate.

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

4 Răspunsuri la “Impresiile mele despre Sculptor, în lupta cu celulita”

Laura

Uau! Ce tare! Vreau și eu! Ce mă bucur pentru tine.

Adriana

Foarte interesant acest aparat! Si eu vreau!!!!

Flavia

Tot am în plan un asemena tratament, dar îmi lipseşte timpul. Categoric contează alimentaţia şi mişcarea. Niciun tratament nu poate da roade singur 🙂

Marina

Foarte tare! Și eu aș încerca. Celulita bat-o vina!

Lasă un răspuns

Adresa Dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu*

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciere Încarc...
%d blogeri au apreciat: