Despre stil și atitudine, la 85 de ani

Am descoperit o legendă. O femeie care, de 70 de ani încoace, predă lecția stilului și a atitudinii. Mare lucru!, ați spune. Sunt plătite pentru asta, nu? Mda, la banii ei, își permite o grămadă de operații estetice…ar fi un prim gând al majorității celor care o privesc. Da, oameni buni, dar atitudinea ei? Asta nu se dobândește prin transplant! E o femeie care, prin toți porii, respiră meseria pe care o are. Este manechin de peste 70 de ani.

Sursa foto

(Am scris articolul ăsta acum vreo 2 ani când îmi străfulgerase mie ideea să mai fac un blog. Nu am continuat proiectul așa că mut textul aici.)

La vârsta de 13 ani, în drum spre o lecție de balet, soția unui fotograf a remarcat-o

I s-a oferit șansa. O ocazie la care multe fete ar visa. La aceeași vârstă a pozat pentru Salvador Dali… Familia ei (tatăl, un emigrant intalian iar mama de origine maghiară) era atât de săracă încât nu-și permiteau să aibă grijă de ea în mod corespunzător, așa că trebuia să locuiască pe la rude sau în orfelinate. La 15 ani, a ajuns pe coperta revistei Vogue. Când voiau să intre în legătură cu ea, cei de la revistă trimiteau mesageri deoarece părinții ei nu aveau telefon.

Sursa foto

La peste 85 de ani încă marchează cu pași fermi, podiumurile de modă

A născut o fată care îi seamănă la frumusețe, senzualitate și nonconformism. A acumulat 3 mariaje nu prea împlinite, mulți iubiți, 3 avorturi ilegale. Recunoaște faptul că a făcut, de-a lungul timpului, injecții cu silicon, care s-au suprapus distinsei ei structuri osoase cu care a înzestrat-o generos natura, iar tenul și l-a supus unor tratamente dermoabrazive, a suferit operații la ambii genunchi. Se declară o romantică incurabilă, s-a măritat doar din dragoste.

Ca model, nu aveam o identitate precisă, eram un cameleon, o actriță tăcută. Eram o chestie amorfă. Nu eram plină de personalitate, ci plină de singurătate și solemnitate. Nu eram tipul cover-girl. Am avut mai multe coperți în ultimii 15 ani decât am avut în toți anii de dinainte. Mi-a trebuit jumătate de viață ca să găsesc satisfacția, ca să-mi dau seama cine sunt.  sursa

Pe mine m-a inspirat și m-a fermecat personalitatea ei, iar contul ei de pe Pinterest e superb.

Vouă cum vi se pare?

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...