Contribuie la renovarea secției pentru copiii născuți prematur și poți câștiga un cadou

Etajul 4 al Maternității Polizu le este dedicat micuților născuți înainte de termen. Sunt fragili și au nevoie de o atenție sporită din partea cadrelor medicale.

Pentru copiii născuți prematur, condițiile speciale sunt vitale

Ei au vederea foarte sensibilă, încă nepregătită pentru lumina zilei, așa că le este necesar un anumit tip de draperii care să mențină întuneric. Secția nu a mai fost renovată demult. Aparatura este veche. Parchetul este foarte uzat și mediul ar fi mai sigur dacă ferestrele și ușile ar fi din termopan. Cadrele medicale din maternitate au simțit că au nevoie de ajutor.

Sursă foto

Campania #UnColored

Echipa de voluntari din cadrul cluburilor Rotaract București au găsit motivația și energia de a se implica activ. Ei vor zugrăvi pereții secției dedicate prematurilor, vor pune un linoleum special și participă la strângerea de fonduri pentru acest demers frumos.

”UnColored este un eveniment creat din pasiune și iubire, motivați de speranța că generațiile ce vin pot avea acces la un sistem medical așa cum il dorim cu toții.”

Toți banii colectați vor fi folosiți pentru a cumpăra materialele și a plăti furnizorii care montează termopanele. Ideal ar fi dacă suma totală va permite și achiziționarea unor aparate noi. Inițiativa are la bază un contract, este cât se poate de serioasă și bazată pe termeni riguroși.

Ajută copiii născuți prematur și poți câștiga și tu

Eu am aflat despre campanie prin prisma balului caritabil UnColored care a avut loc pe 11 mai.  Fiind prea târziu să ajut la promovarea lui, am întrebat ce altceva aș putea să fac. Așa am ajuns la propunerea Ramonei, District Social Media Manager Rotaract. Pe scurt, ideea este: cine nu a putut ajunge la bal sau nu a știut de el, poți dona în continuare.

Bonus: sprijini cauza și participi la tombolă! Schema e simplă:

  1. Donezi o sumă de minim 10 de lei aici: http://bilete.uncolored.ro/doneaza.html
  2. Pui un comment la postarea de pe pagina de Facebook cu posterul de confirmare, care apare imediat după înregistrare. Arată ca cel de mai jos

3. Aștepți tombola: în data de 10 iunie voi alege, prin tragere la sorți, câștigătorii cadoului din poză, oferit de 

În total, avem la dispoziție 5 astfel de pachete, care conțin:

- set jucării baie "Prietenii de bălăceală"
- set piese pentru construcția unui avion de jucărie
- set muzical
- 2 seturi a cate 4 lingurițe Tommee Tippee
- set 2 suzete ortodontice Tommee Tippee
- dispozitiv de băut din silicon moale Tommee Tippee

 

Foto antet Pexels

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...