Un spectacol de nota 10+

DRA_4417Da, mulţi părinţi îi laudă, până ieri nu am înţeles exact sentimentul. Dar, ştiţi cum e, când trăiţi energia pozitivă pe pielea voastră, atunci e altceva.  Trupa Zurli e o combinaţie fericită între Abracadabra copilăriei noastre şi o joacă autentică a celor care sunt mici acum. Spun autentică pentru că spectacolul de ieri a fost presărat cu mici învăţăminte valabile tuturor copiilor care se supără când pierd sau nu vor să-şi facă ordine în cameră sau vor să le impună celor din jur o activitate care le place doar lor.

Poate la 2 ani şi 3 luni cât are Lidia, identificarea cu personajele şi conştientizarea nu e aşa mare, dar subconştientul ei sigur lucra. Mai ales că, uau (!) a stat o oră aproape nemişcatăla mine în braţe şi a urmărit tot ceea ce s-a întâmplat pe scenă! Înainte de spectacol am avut emoţii că va trebui să deranjăm persoanele de lângă noi dacă fi-mea se agită şi ar fi fost nevoie să ieşim cu ea din sală. Nu a fost aşa! Şi asta m-a bucurat enorm.

Aşa că încă o bilă albă pentru Gaşca Zurli şi la cât mai multe spectacole reuşite. Go go go!

DRA_4190

 

DRA_4539

 

Photo credit: Echipa Zurli

 

Abonează-te la blog prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Partajează asta:

Apreciază:

Apreciază Încarc...